«Львівська залізниця» заправиться у нардепа з Волині

«Львівська залізниця» заправиться у нардепа з Волині
ТОВ "Золотий екватор" перемогло в тендері на постачання бензину "Службі матеріально-технічного постачання" ДТГО "Львівська залізниця".

Відповідна інформація опублікована у бюлетені №36 (779) "Вісника державних закупівель".

Конкурс серед постачальників пального оголосили 18 лютого.

А 29 квітня служба "Львівської залізниці" підписала угоду з "Золотим екватором".

За постачання протягом квітня-грудня 2013 року пального підприємство отримає майже 10,9 мільйонів гривень.

Згідно з інформацією "Вісника державних закупівель", йдеться про постачання 470 тисяч літрів бензину А-76/80, 112 тисяч літрів А-92, 406,5 тисячі літрів А-95; 14 тисяч літрів дизельного палива.

До слова, до участі в конкурсі зголосилися чотири підприємства: ПП "ОККО-БІЗНЕС", яке просило за вказані вище обсяги товару 10,96 мільйона гривень, ТзОВ "Квартет" (10,98), ТзОВ ВТФ "Авіас" (10,89) та ТзОВ "Золотий екватор" (11,2).

Про це написав у Facebook в групі "Публічні фінанси на Волині" журналіст Андрій Лучик.

"Авіас" Коломойського, звісно злили. Ось причини: "Пропозиція не скріплена печаткою на звороті; у Формі пропозиції конкурсних торгів “ПРОПОЗИЦІЯ” строк для розрахунків не відповідає вимогам документації конкурсних торгів (Додаток №3) та рік виготовлення продукції на позиції 1; 3; 4 не відповідає вимогам документації конкурсних торгів (Додаток №5); в основних умовах договору відсутні пункти 2.5-2.9, розділ ІІ, розділи ІІІ –ІV (окрім абз. 2-3 п.4.4; п. 4.5), що не відповідає вимогам документації конкурсних торгів (Додаток №4); додаток № 6 до основних умов договору не відповідає технічному завданню (Додаток №5) документації конкурсних торгів; копія Статуту не завірена нотаріально; довідка про обладнання та матеріально-технічну базу не відображає інформації про обладнання та матеріально-технічну базу; відсутня копія НТД з виготовлення", - написав він.

Водночас Лучик відзначає, що конкурсна пропозиція "Золотого екватора" становила 11,2 мільйона гривень, але при оголошенні переможця повідомили про 10,89 мільйона.

"Цікаво, що залізниця напише в звіті по проведенню держзакупівлі...", - додає журналіст.

Довідка

ТОВ "Золотий екватор" входить до групи компаній "Континіум", один з засновників якої є народний депутат України Ігор Єремеєв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Львівська залізниця» заправиться у нардепа з Волині
07 травень, 2013, 10:26