Як використовувати інтер’єрний годинник відповідно до фен-шуй?*

Як використовувати інтер’єрний годинник відповідно до фен-шуй?*
Згідно з теорією фен-шуй, рух стрілок та кругла форма настінного годинника дозволяють притягувати позитивну енергію в будинок та освіжувати її. Ритмічне цокання годинника допомагає зробити життя більш розміреним, ритмічним. Тож настінний хронометр від deka.ua/interernye-chasy/nastennye-chasy/ є вдалим придбанням для прикрашання інтер’єру квартири, приватного будинку чи офісу.

В якій кімнаті повісити годинник?

Фен-шуй не рекомендує лишати годинник в спальні. Хоча він може відганяти злих духів, найкраще все ж закріпити його на стіні у вітальні. Якщо ж ви шукаєте годинник для спальні, впевніться, що цокання механізму є не надто гучним. В іншому разі ці звуки заважатимуть нормально відпочити.

Розташування годинника

Місцезнаходження годинника в кімнаті також має важливе значення. Найкраще розвернути циферблат не в глибину приміщення, а до вікна чи балкону. Це дозволить притягувати позитивну енергію з вулиці.
Не рекомендується вішати годинник в центрі вітальні, оскільки у фен-шуй це може символізувати невдачу. Найкращим місцем вважається стіна біля дверей. Але якщо вона не знаходиться навпроти вікна чи балкону, краще пошукати інше місце.

Не розташовуйте годинник надто високо чи надто низько. Найкраще, якщо циферблат знаходитиметься приблизно на висоті зросту дорослої людини. Тоді не доведеться піднімати чи опускати голову, аби перевірити час.

Форма та розмір

Фен-шуй каже, що найкращою формою годинника є квадрат. Він символізує гармонію та сприяє спокійному життю.

Інші поради:

• Для офісу краще вибирати круглий годинник. Він повинен притягувати гроші та стимулювати фінансовий успіх. А якщо пристрій матиме червоний чи золотий колір, він ще краще допомагатиме досягати успіху.

• Трикутник, восьмикутник чи шестикутник у фен-шуй вважаються поганими фігурами, що сприяють виникненню конфліктів.

• Годинник не повинен бути надто великим, щоб не викликати тривожність в усіх присутніх в кімнаті. Деяким людям подобається великий годинник, який висить над каміном. Однак для малих квартир це далеко не найкращий вибір. Орієнтуйтеся на площу приміщення та розмір інших речей, які знаходяться в ньому.

Заборони

Фен-шуй не радить робити з годинником наступні речі:

• Вішати над ліжком чи диваном.

• Вішати безпосередньо над столом.

• Направляти циферблатом до дверей.

• Направляти циферблатом на захід або північ. Інші напрямки вважаються більш сприятливими для протягування позитивної енергії.

• Отримувати чи передавати годинник іншим людям в якості подарунку. Китайці вважають, що такий презент натякає на плинність часу та близькість смерті.

Щодо останньої рекомендації – годинник не вважатиметься подарунком, якщо за нього заплатили. Зазвичай для цього передають з рук в руки якусь невелику, суто символічну суму грошей.

Незалежно від того, дотримуєтеся ви філософії фен-шуй чи ні, купуйте якісний годинник. Якщо він неправильно показуватиме час або часто ламатиметься, це навряд чи принесе задоволення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: фен-шуй
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.