Після нападу собак у нововолинській лікарні чоловікові не надали навіть першої меддопомоги, – соцмережі

Після нападу собак у нововолинській лікарні чоловікові не надали навіть першої меддопомоги, – соцмережі
Після нападу собак на одній з вулиць міста у Нововолинську чоловік пішов до лікарні, де не отримав навіть належної першої медичної допомоги.

Про ситуацію, що трапилася 21 серпня у Facebook групі написала користувачка Alinka Malvinka з Нововолинська, яка зустріла чоловіка у лікарні.

«Сьогодні була у лікарні чекала свою чергу і прийшов чоловік, весь в ранах і голова розбита, руки і ноги покусані, так аж до м'яса. Він їхав на ровері на роботу біля редакції, вони почали кидатися під колеса він зупинився, вони скинули його і він перелетів через руль було 7 собак», – описує події авторка посту.

Серед коментаторів під постом жінки був і очевидець самої ситуації – Андрій Павлишин, який підтвердив, що чоловік таки зазнав травм через собак.

«Чоловік їхав біля аптеки в сторону базару, собаки накинулися, він перечепився і впав, собаки відразу втекли. Я і ще одна жіночка на авто допомогли піднятися», – прокоментував ситуацію Інформаційному агентству ВолиньPost Андрій Павлишин.

Alinka Malvinka переконує, що у лікарні до чоловіка віднеслися халатно і навіть не надали першої медичної допомоги.

«Він сидів чекав чергу на рентген і потім до травматолога, я не могла на це дивитись, як проходили медсестри, лікарі і відвертали голову, нічого не сказавши», – Alinka Malvinka зазначає, що саме вона обробляла рани потерпілому, поки від лікарів не було жодної реакції: «Тоді вийшла дівчина з кабінету і сказала: «Ну ідіть на прийом до лікаря». Для мене це якийсь шок», – пише очевидиця.

Зазначає, що згуртувалася разом з іншими жінками і пішла скаржитися до завідуючого поліклініки скаржитись.

Ірина Кузьмінчук у коментарях додала: «Хворому була надана позачергова медична допомога в хірургічному кабінеті,направлений до невролога», – написала жінка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди то фігня головне собачки собачу морду треба добавити на герб нововолинська
Відповісти
Тре було йому телефонувати до центру укусів у штаті Колорадо і записатися на онлайн консультацію до Куївського скаженого центру.
Відповісти
Медики надзвичайно погано працюють, коли звертаєшся до них,то таке відчуття що роблять тобі тіпа позику,дуже все запущено і халатно.
Медики це пояснюють тим,це в буквальному сенсі..
-Як мені платять,так і працюю.
Я розумію так-невлаштовує зарплатня то звільни місце,шукай щось краще,а вже якщо працюєш то і виконуй сумлінно свої обов'язки!
Інакше до вас прийде лис :)
Відповісти
Останні новини
Після нападу собак у нововолинській лікарні чоловікові не надали навіть першої меддопомоги, – соцмережі
21 серпень, 2019, 13:09