У Луцьку посеред дитячого майданчика влаштували смітник

У Луцьку посеред дитячого майданчика влаштували смітник
У Луцьку на вулиці Рівненській утворився стихійний смітник.

Про це на сайті Відкрите місто повідомила Ірина Мельникова.

Лучанка зазначила, що мешканці прилеглих до двору будинків неодноразово зверталися до ЖКП №7 з приводу стихійного смітника на дитячому майданчику.

«На вулиці спека, там постійно мухи, сморід. На наші звернення майстер ЖКП повідомляла, що двірник прибрав. Але то тільки на словах! Смітник на місці як був, так і є», – обурюється жінка.

«Мешканці двору вже хотіли самі прибрати шини, лише потрібно вибрати сміття - цього на наші прохання ніхто не робив, лише відмовки», – йдеться у повідомленні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А самим вибрати сміття не царська справа?
Відповісти
цей смітник і створили ті,хто там проживає.дворик суцільних алкашів,які п,ють з ранку до вечора,і викидають це сміття своїм же дітям на майданчик,а на зауваження реагують або агресивно(типу це мій двір і я тут живу)або ніяк(бо так понапиваються,що і слова сказати неможуть)тут жек не допоможе...нажаль..
Відповісти
влаштуйтe алкашні "тeмну"
Відповісти
знаю цей двір,і вважаю,що жек не повинен прибирати за бидлом,яке там живе,і засирає свій двір кожен день.правду написали,випивають КОЖЕН ДЕНЬ,мати,крики,сморід і від їх фізіономій і від їх слів.на лавці бухають,випили і викинули пляшки і т.д бідя себе.поряд діти бігають і це все бачать і чують.поліція приїде,зауваження зробить через 1-2 год те ж саме.на адекватну мову не реагують.я проти насильства,але вважаю,що такий контингент заслуговує і розуміє тільки "фізичне"зауваження...шкода,що діти це все з малечку бачать.і ростуть такими самими,в 10 років такі мати знають,що ,деякі,дорослі за все життя не чули...яке майбутнє їх чекає...таке ж саме як і батьків(((
Відповісти
Это Луцк, детка )))
Трус не играет в хоккей.
Хуже не будет.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку посеред дитячого майданчика влаштували смітник
27 серпень, 2019, 12:18