Білоруси і лучани заспівали разом. ФОТО

Білоруси і лучани заспівали разом. ФОТО
Волинська молодь тепло прийняла молоду білоруську співачку Поліну Полонейчик, яка приїхала з концертом до Луцька 12 травня.

Музична зустріч білоруски із волинською публікою відбулася у обласній філармонії.

Поліна Полонейчик виступає під творчим псевдонімом Рэспубліка Паліна. Дівчина родом з Мінська. Їй всього 19 років, але незважаючи на такий юний вік, вона стала переможницею фестивалю бардівської пісні «Бардівська осінь 2011», після чого дала десятки концертів у Білорусі й за її межами.

До візиту в Луцьк Поліна в Україні ще не виступала. Співачка каже, що саме тому концерт в Луцьку запам’ятає назавжди. До того ж, вона не чекала, що тут так добре знають її творчість і що на концерт прийде багато людей.

У Луцьк Поліна приїхала на запрошення місцевого гурту «Фіолет», з яким вона записала спільну пісню, яку й презентували на концерті. Та й сам «Фіолет» у акустичному складі виконав кілька своїх композицій перед виходом білоруським музикантів.

Поліна зізналася: їй дуже приємно, що українці розуміють білоруську мову. За її словами, виступати перед росіянами і поляками їй не дуже подобається, адже вони, на відміну від українців, майже не розуміють її рідну мову.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Неймовірно енергетичний вечір
Поліна І Сергій чарівні у своїх персональних егокосмосах..
Відповісти
Останні новини
Білоруси і лучани заспівали разом. ФОТО
13 травень, 2013, 11:01