У Маріуполі обстріляли підприємця. ФОТО

У Маріуполі обстріляли підприємця. ФОТО
У приватному секторі Іллічівського району Маріуполя, на вулиці Світлій, невідомі в масках і камуфляжній формі скоїли розбійний напад на підприємця.

Повідомлення про напад надійшло 13 травня о 10:05 до чергової частини Маріупольського МУ, ‒ пишуть Коментарі.

Попередньо встановлено, що приватний підприємець приїхав на торговий об’єкт з робочих питань, що стосуються обігу фінансів. Як тільки він забрав необхідну суму грошей, уже безпосередньо на порозі торгового приміщення його зустріли двоє невідомих чоловіків. Нальотчики із застосуванням електрошокера заволоділи грошима і зникли в невідомому напрямку.

У цей час біля місця події перебував знайомий постраждалого, до якого останній звернувся по допомогу. Вже удвох товариші на особистому автомобілі спробували наздогнати нападників. Однак, аби втекти, зловмисники зробили постріл у капот автомобіля зі зброї невстановленого зразка.

Відомості про те, що сталося, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – «Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень». Сума збитку підраховується, ніхто із працівників магазину і перехожих тілесних ушкоджень не отримав.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мотоцикл збив дитину
13 травень, 2013, 15:33
У Маріуполі обстріляли підприємця. ФОТО
13 травень, 2013, 15:16