Skyfitness – елітний спортивний відпочинок*

В Києві є доволі небагато фітнес центрів, які здатні запропонувати обслуговування справжнього преміум рівня. Одним з таких закладів є спортивний зал Skyfitness, розташований в самому центрі української столиці. Дах ТРЦ Gulliver – чудове місце для того, щоб займатися спортом і одночасно насолоджуватися київськими краєвидами.

Чого немає у Skyfitness?

Ось чого ви точно не знайдете у фітнес центрі Skyfitness:

• Недосвідчені тренери, які на додачу ще й змушені «розриватися» між численними відвідувачами.

• Старий інвентар, до якого вишиковуються черги.

• Тісні роздягальні з шафками, в які важко вмістити усі особисті речі.

• Брудні душові кабіни, кількість яких явно не відповідає кількості відвідувачів.

• Втомлений та неввічливий персонал, що ігнорує потреби та побажання клієнтів.

• Відсутність басейну, сауни, масажу та сучасної зони відпочинку.

Натомість у Skyfitness ви отримуєте доступ до найсучаснішого спортивного спорядження. Про ваше здоров’я та комфорт потурбуються професіонали, які люблять свою роботу, а не просто знаходяться в спортзалі «від дзвінка до дзвінка». Мова йде не лише про тренерів, а й про масажистів, дієтологів, працівників рецепції. Загальна площа клубу становить близько 2 500 м2. Цього цілком достатньо, щоб ніхто з гостей не відчував дефіциту вільного простору.

Можливості Skyfitness

Фітнес центр поділений на такі зони:

• Тренажерний зал.

• Басейн.

• Спа та масаж.

• Групові заняття по пілатесу, аеробіці, силових програмах, дитячому фітнесу, йозі. Також є секції єдиноборств, фітнесу для вагітних.

А ще тут є велика зона відпочинку зі зручними диванами та смачними напоями. Чому б не розслабитися тут після тренування?

Просторі приміщення, багато вільного місця та природного освітлення – ось ті умови, в яких приємно займатися спортом. Організатори Skyfitness подбали про те, аби ви завжди почувалися комфортно. Варто спробувати, щоб переконатися в цьому. Запишіться на гостьове відвідування спортзалу.

Сучасний зручний фітнес центр потрібен не лише для приємного відпочинку. Така атмосфера сприяє досягненню кращих спортивних результатів. Займатися стає легше, а прогрес у тренуваннях стає більш вираженим. Врешті-решт, саме це і є найголовнішою метою відвідування будь-якого спортзалу.

Якщо у вас є питання стосовно особливостей роботи фітнес центру Skyfitness, ви можете поставити їх консультантам по телефону чи на сайті закладу. Не варто довго вагатися – ставайте частиною сім’ї Skyfitness, щоб отримати від цього задоволення та користь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Skyfitness
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.