На слизькій дорозі іномарка збила 12-річну лучанку

На слизькій дорозі іномарка збила 12-річну лучанку
На центральній вулиці Луцька приміський мікроавтобус скоїв наїзд на 12-річну дівчину – водій не встиг загальмувати через надто слизьку дорогу.

Про це інформує прес-служба обласного управління МВС.

Аварія трапилася 27 січня о пів на сьому вечора на вулиці Винниченка в Луцьку. 48-річний житель села Оздів їхав центром міста на іномарці-бусі «Фольксваген транспортер». Як раптом побачив, що дорогу перебігає дівчина.

Чоловік не встиг загальмувати. Можливо, вчасно не побачив дівчину, а можливо – не розрахував швидкість на слизькій дорозі.

Як би там не було, а мікроавтобус збив дівчинку. 12-річну Настю з тілесними ушкодженнями доставлено в Луцьку міську клінічну лікарню.

Як повідомили інспектори обласної ДАІ, лише минулої доби виявлено 147 водіїв, котрі грубо порушили Правила дорожнього руху. Зокрема, за керування автотранспортом у нетверезому стані затримано 9 водіїв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода дівчинку. Цікаво, а вона перебігала дорогу у всатановленому місці? Чому водії завжди винні... щодня попри складні метеоумови бачу як люди перебігають дорогу у не встановленому місці, просто йдуть, бо їм треба і все... а це "дуже гарний приклад" для малолітніх...
Відповісти
Останні новини
На слизькій дорозі іномарка збила 12-річну лучанку
30 січень, 2012, 10:37