У Луцьку серед білого дня пограбували жінку

У Луцьку серед білого дня пограбували жінку
Одна з жертв грабіжника за допомогою інтернет-ресурсу попередила всіх користувачів усесвітньої мережі про те, що 11 травня посеред білого дня її пограбував якийсь молодик.

Лучанка розповіла: коли йшла вулицею, до неї наблизився світловолосий чоловік, зірвав із шиї золотого ланцюжка і втік, ‒ пише Волинська газета.

Інформацію про те, що в мікрорайоні 33-го-40-го кварталу обласного центру орудує злочинець, підтвердили в управлінні МВСУ у Волинській області.

«Наразі від постраждалих надійшла тільки одна заява: на проспекті Молоді в Луцьку о 15:00 було пограбовано жінку. У зв’язку з цим відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України («Грабіж»), – розповіла керівник сектору зв’язків із громадськістю обласного управління МВСУ Оксана Блищик.

У випадку з володимир-волинським грабіжником затримати молодика вдалося завдяки щасливому збігу обставин, небайдужим перехожим і кмітливому міліціонеру. Бо тоді свідки побачили, як рецидивіст прямо посеред вулиці зірвав сережки із жінки та забіг у маршрутку, а в автобусі саме їхав правоохоронець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку серед білого дня пограбували жінку
13 травень, 2013, 16:20