У Луцьку обіцяють побудувати нові транспортні зупинки

У Луцьку обіцяють побудувати нові транспортні зупинки
У Луцьку протягом літнього періоду планують інвентаризувати усі зупинки громадського транспорту, демонтувати частину, а також звести нові.

Про це 14 травня під час оперативної наради повідомив луцький міський голова Микола Романюк.

Він зазначив, що зупинки планують передати на баланс житлово-комунальних підприємств після їх обстеження. Оглянути зупинки мають вже до 1 червня. Опісля в мерії повинні обрахувати скільки коштів необхідно для їх утримання.

Як відомо, раніше міський голова повідомляв, що для утримання однієї зупинки потрібно 300 гривень у місяць. Загалом у Луцьку близько 250 зупинок транспорту.

«Я розумію, що ЖКП не з великим ентузіазмом їх хочуть брати, бо це лишнє їм навантаження. Але хтось має за ними дивитися. Необхідно провести інвентаризацію, подивитися які залишитися, які знести. До Дня незалежності Лариса Миколаївна (Лариса Соколовська, заступник луцького міського голови, - ВП) обіцяла поставити 20 нових зупинок», - зазначив міський голова.

Раніше, у мерії вже обговорювали вигляд типових зупинок громадського транспорту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для куріння та "пивопийня", краще б людям допомагали будувати дитячи майданчики (по вул грушевського15 за власний кошт та своїми силами роблять)дожились....
Відповісти
Це тим, що без дозволу перерили пів-вору, а тепер, на влаштованих ними ж лавках курять і п"ють пиво при своїх дітях??? Ну да... На тих мамаш дивишся, то гірко стає.
Відповісти
...зара куди не ткни пиво пьють(навіть у парку), так що на вулицю не виходити? Я вважаю право випити -бутилку(2) пива має кожна людина (а ,не насвинячитись і спати на зупинці),тим паче що вона біля свого будинку.Діти мають собі забаву і на те що пьє мама не звертає увагу, головне щоб мама купила дитині щось попити(сок чи газовану воду)і дивилась за дитиною.У дитинстві я також ходив з батьком на пиво (мені квас,томатний сік,березовий) Зараз пива взагалі не пью(не моє).Знаю багатьох хороших сімей де практично вживають по святам .,і дітки у них такі хороші виховані росли, а тепер з друзяками навчились хлебтати та курити.Не хочу захищати тих мам(багато з яких дуже багато роблять в "господарстві" деякі більше чим чоловіки в 4 рази), але вони хоть щось придумали, та зробили. Другим взагалі на все нас...ть де діти граються(хоть на деревах).
Відповісти
а я не п,ю тої порошкової гидоти, та ну її на йух.... і ви не пийте люди добрі
Відповісти
Останні новини
У Луцьку обіцяють побудувати нові транспортні зупинки
14 травень, 2013, 10:58