З лютого в аптеках і АЗС обіцяють термінали

З лютого в аптеках і АЗС обіцяють термінали
З лютого на Волині активно запроваджуватимуть роботу касових апаратів та терміналів у торговельних закладах міст, населення яких становить понад 25 тисяч осіб, та торгових майданчиках, площа яких понад двадцять квадратних метрів.

Також незалежно від площі до цього списку додаються АЗС та аптеки. Про це під час оперативної наради розповів губернатор Волині Борис Клімчук.

«Термінали, касові апарати… Держава потихенько підходить до цієї теми, із запізненням років на двадцять, але підходить. Не скрізь і не кожного це буде стосуватися», – запевнив Клімчук.

«Але я ще раз хочу сказати: якщо я хочу розрахуватись платіжною карткою в маркеті, універмагові, гіпермаркеті, то моє право має бути реалізоване. Йдемо від потреб споживача», – додав Клімчук.

Потому заступник Клімчука Віталій Карпюк згадав про ринки: мовляв, щоб і там була можливість розраховуватись за допомогою терміналу.

Губернатор попросив свого заступника не забігати наперед та додав, що в окремих продавців така можливість є.

«Це стосуватиметься перш за все міст, в яких проживає від 25 тисяч людей і більше, і торговельних площ понад двадцять квадратних метрів. На АЗС незалежно від площі. Ясне діло, що тут має бути аптечна мережа, бо недешеві покупки в аптеках, не дешеві», – розповів губернатор.

Також Борис Клімчук наголосив, що до цієї роботи буде залучена податкова адміністрація.

«Тихенько, спокійно, без надриву в голосі, конкретно проводьте її. Оголошуйте людям правила гри і спонукайте їх до роботи», – сказав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: споживач
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З лютого в аптеках і АЗС обіцяють термінали
30 січень, 2012, 12:22