Нардеп і митрополит можуть стати почесними волинянами

Нардеп і митрополит можуть стати почесними волинянами
Народний депутат Катерина Ващук (на фото) та митрополит Волинської єпархії УПЦ МП Ніфонт можуть стати володарями статусу "Почесний громадянин Волині".

Про це йшлося на сьогоднішньому засіданні постійної комісії Волинської обласної ради з питань соціального захисту населення, трудових ресурсів та з питань, пов’язаних з ліквідацією наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, - пише Волинська правда.

Таку пропозиції озвучив під час засідання комісії голова Волинської обласної ради Володимир Войтович.

Також голова облради зауважив, що попередньо вивчав думку громадськості щодо цих кандидатур, і жодних зауважень не було.

Комісія погодила ці подання Войтовича.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мамуню рідна... Та вже ті Войтовичі зовсім подуріли. Найбільших москальських запроданців у почесні волиняни... Соромно за Волинь у цілому і за її депутатський корпус зокрема. Що про нас Україна подумає.
Відповісти
Войтович зі свойого розуму лисим став,а бабці Каті за її"трудову"діяльність на посаді нардепа давайте поставимо пам"ятник.Зараз уже ввійшло в моду живим ставити пам"ятники,бо поки відійде в мір іной довго чекати.А вона ж так "п р а ц ю в а л а!!!"
Відповісти
Ви краще дороги ремонтуйте, а то обіцяли до травня зробити. І де ваша робота? А дехто на зарзок азірова каже, що вже 98 процентів зроблено. І цікаво як вони зроблені.
Відповісти
На мою думку,зважаючі на існуючі реалії, сьогодні звання " Почесний громадянин Волині" необхідно дати тій людині котра д знайде гроші і до жовтня 2013 року здійснить КАПІТАЛЬНИЙ ремонт всіх автошляхів як місцевого так і міжнародного чи міждержавного сполучення у Волинській області.
Оце буде дійсно Подвиг!
Ця людина , якщо вона дійсно це зробить,насправді врятує чимало життів . Адже по наших дорогах надзвичайно НЕБЕЗПЕЧНО іздити
А ті пропозиції котрі висувають стосовно ціє відзнаки, ну дійсно вони смішні і мізерні - депутатшу і попа " Почесними громадянами Волині" А то нещодавно опублікували набагато смішніший рейтинг відомих людей області...
Кумедія та й годі!
Відповісти
Останні новини
Нардеп і митрополит можуть стати почесними волинянами
14 травень, 2013, 15:58