ТОП-5 популярних вхідних квартирних дверей від виробника Cortez*

ТОП-5 популярних вхідних квартирних дверей від виробника Cortez*
На зміну непоказним металевим квартирним дверям прийшли красиві броньовані моделі, великий вибір яких представлений в інтернет-магазині Cortez. Виробник пропонує зламостійкі однопільні дверні полотна, які гарантують відмінний рівень захисту. Крім того, вироби декоровані МДФ-панелями, вставками зі скла, за рахунок чого виглядають стильно і ефектно.

Популярні вуличні моделі дверей для будинку

Інтернет-магазин Cortez вже багато років займається виробництвом і продажем вхідних квартирних дверей, тому за цей час встиг сформуватися ТОП-5 зломостійких моделей. Підбірка металевих однопольних дверних полотен цікава особливо тим, хто в даний момент знаходиться в пошуку дверей для власної квартири.

1. «Люкс», модель 112, лаконічний дизайн, доповнений вставкою зі скла. Однопільне дверне полотно в сучасному стилі, з відмінними взломостійкими характеристиками.

2. Модель Italy, металеві броньовані двері з МДФ накладками, товщиною 16 мм. Може використовуватися як квартирна, так і для вуличної установки.

3. Модель Luxor з оригінальним геометричним дизайном. Недорогий, але практичний варіант, металеве дверне полотно з максимально захищеною конструкцією.

4. «Люкс», модель 121, вхідні квартирні двері преміум-класу. Відмінний вибір для цінителів функціональних, практичних і просто красивих виробів.

5. Модель «Стандарт», модель 313, однопільне дверне полотно бюджетного класу. Доступний за вартістю екземпляр з відмінними захисними властивостями.

Виробник пропонує широкий модельний ряд вуличних дверних конструкцій, замовити які можна в будь-якій комплектації.

Двері для оселі під замовлення від інтернет-магазину Cortez

Незалежно від комплектації, складності та обсягу замовлення, виробництво квартальних вуличних дверей здійснюється в максимально стислі терміни. Інтернет-магазин Cortez пропонує продукцію відмінної якості за помірними цінами, що дозволяє вибрати краще для власного будинку.

Броньовані металеві двері в будь-якій комплектації характеризуються довговічністю, надійністю і стійкістю до вандальних дій. Продукція вітчизняного виробника порадує відмінним виконанням. Дверні полотна від компанії Cortez подарують відчуття спокою і впевненості в безпеці!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дім, двері
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ТОП-5 популярних вхідних квартирних дверей від виробника Cortez*
06 вересень, 2018, 20:57