Волинянин украв авто, а потім скоїв смертельну аварію

Волинянин украв авто, а потім скоїв смертельну аварію
Нетверезий мешканець Шацького району вкрав авто, збив чоловіка, який потім від отриманих травм помер.

Повідомлення про зникнення машини надійшло від мешканки сусідньої держави, яка гостювала на Волині, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

39-річна мешканка сусідньої держави приїхала на свята у гості до свого знайомого, який мешкає в одному із сіл Шацького району. Через деякий час жінці довелося звертатися за допомогою до місцевих правоохоронців, оскільки невідомі викрали її автомобіль.

Повідомлення відразу внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Тож, правоохоронці взялися за роботу. Як з’ясувалося, автомобіль знаходився у дворі знайомого, тож ключі залишилися в авто.

За скоєння злочину правоохоронці затримали 41-річного місцевого мешканця, який добре знав власника господи, інколи навіть допомагав йому по господарству. На момент скоєння крадіжки чоловік був пʼяним. Тож, побачивши ключі в авто, вирішив цим скористатися. Слід відзначити, що він уже притягувався до кримінальної відповідальності за злочин, передбачений статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

«Не маючи навиків керування, злодій скоїв дорожньо-транспортну пригоду, тобто збив місцевого мешканця, який згодом від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні», – розповів начальник Шацького районного відділу Управління МВС України у Волинській області Андрій Деркач.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтями 291 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Призначено ряд експертиз. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин украв авто, а потім скоїв смертельну аварію
14 травень, 2013, 17:03