Антифашистська акція Партії регіонів у Луцьку. ФОТО

Антифашистська акція Партії регіонів у Луцьку. ФОТО
Надвечір 14 травня в Луцьку відбулася масштабна акція Партії регіонів – мітинг «В Європу – без фашизму!».

На захід приїхали сотні людей з усієї Волині. Мітинг відбувся на луцькому Меморіалі Слави. Поблизу Меморіалу було припарковано багато автобусів, якими привозили мітингувальників.

За словами керівника обласного осередку Партії регіонів, першого заступника губернатора Олександра Башкаленка, на антифашистський мітинг привезли людей з усіх 20 партійних організацій. Загалом, впевнений він, акція зібрала понад 5 тисяч людей. За іншими оцінками, присутніх було дещо менше – в межах двох тисяч.

Башкаленко запевнив, що примусово на мітинг нікого не звозили, про що заявляли у «Свободі». Мовляв, працюючі партійці взяли цього дня відгули за свій рахунок й приїхали через власні переконання.

На мітинг прибули високопосадовці з облдержадміністрації, приїхали керівники районів. Так, очільник Локачинської РДА розповів, що привіз на акцію близько 150 людей.

Під час акції лунало багато антифашистських гасел. Наголошували на тому, що Партія регіонів бере курс на Європу. Регіонали звинувачували у проявах фашизму й нацизму ВО «Свобода». Ветерани читали вірші, пригадували воєнне минуле, давали свою оцінку історії.

«Я от имени всех фронтовиков проклинаю все то, что творит эта партия «Свобода», – виголосив один із ветеранів.

Люди тримали в руках плакати з гаслами: «Фашизм в Україні не пройде», «Волинь пам’ятає», «ВО «Свобода» гальмує євроінтеграцію», «Волинь проти фашизму» тощо. Також на мітингу майоріло дуже багато прапорів: і партійних, і державних.

Перед присутніми виступив і волинський губернатор Борис Клімчук, на думку якого фашизм і нацизм – це «найгірший прояв людського безумства».

«Націонал-соціалізм – дуже приваблива ідеологія, тому що пропонує швидкі рішення. От ворог – і його треба стріляти. Від цього ворога вся біда. Це ідеологія, яка харчується і живе кров’ю. Це нелюдська ідеологія. Це не християнська ідеологія. Бо Господь створив нас рівними», – виголосив Клімчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 160
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
підари
Відповісти
ВО «Свобода» в полной мере использует методы религиозного маркетинга для вербовки своих новых членов. Она едва ли не активнее всех работает с людьми в Интернете, в том числе в различных социальных сетях. ВО «Свобода» находится в числе лидеров различных интернет-голосований, хотя реальный рейтинг партии достигает едва 3%. Помню свое время, когда я был председателем ВОМГО «Студенческая Свобода», вместе с другими однопартийцами участвовал в интернет-голосовании «Лучший молодой политик Волыни». Так в связи с этим, из центрального офиса партии шла рассылка по областным ячейкам с указанием «поддержки побратимов». Возможно потому свободовцы были в лидерах того голосования.

Под публикациями о «Свободе» или ее противниках всегда большое количество комментариев. Поэтому создается впечатление, что эти публикации очень популярны, но на самом деле все не так. Неоднократно когда похожий материал появлялся на каких-то сайтах, председатель Волынского отделения партии Анатолий Витив приказывал мне и другим активистам, которые работали в офисе, «загрузить оппонентов», и мы все дружно садились за компьютеры и под разными никами писали «правильные» комментарии. Таким нехитрым способом строилась иллюзия, будто читатели поддерживают «Свободу».
Відповісти
чув я про 4% ца парламентських виборах... решту голосів хочете назвати фальсифікованими?
Відповісти
бой буржуазним націоналістам.брати і сьостри абєдінімса!спасьомса вмєстє!всє в первічниє ячєйкі!пока єсть мєста!власть будєт наша!родіна мать завьот!..тєм пєсням што учіла іх мать-за лєніна бл.д.і за сталіна бл.д. єб.бт. всєх не переє..бт..
Відповісти
просто комуністи в такому віці, що не вміють користуватись комп*ютерами)))
Відповісти
в калєтніків є бабло.звідки не сикрет.маладих падтянули.куналінгусів-куенановичів
Відповісти
Знайома стаття, десь я її вже бачив
Відповісти
Всі партії так роблять, тому геть не справедливо звинувачувати тільки Свободу
Відповісти
Наприклад?
Відповісти
Будьте політкоректні: Не підари, а учасники гей-параду
Відповісти
Та хто його перевіряв. Може там і натурали трапляються. Народу багато, - людей мало! Борисе ти, що там забув, то не твій рівень але, що ти можеш зробити, що тобі кажуть те ти і робиш. Ми зараз на стадії людиськ може бодай наші діти людьми будуть, головне щоб ми їх правильно навчили! А вистави то так для туристів у міжнарожних кредитів.
Відповісти
Бідні люди,чого ж Ви так продаєтесь?А?
Відповісти
їх просто позвозили, під предлогом або уволим з роботи або на мітинг!
Відповісти
По мордах видно які ви затуркані.Ви навіть не знали куди вас звозять..Похмеліться...
Відповісти
Но Коментс...
Відповісти
От так би пiдiти до когось з регiонiв i cказати "По мордi видно, якi ви затурканi"... Гарна пропозицiя. не бажаете скористатись?
Відповісти
Хохлуї
Відповісти
Класні фотки! Усіх до купи, і усіх рачки... Але коли на ваше обличчя справили нужду, а ви мокрі від... гордості кажете, що ото дощ йде! Клас! Ось вони - усі окроплені...
Відповісти
Стояв і бачив. Насправді, було не більше 1,5 тисячі людей. Мітинг був у 3 рази менший, ніж мітинг опозиції. Склалось враження, що зібрали всіх алкоголіків, пенсіонерів та юнаків з сємками в спортивній формі, собівартість яких становить не більше 40-50 гривень за отакий от продажний мітинг. Що стосується Лучан - то були наші старі політики з ПР, молоді регіони, і не більше однієї сотні лучан. Лучани, дякую вам, що ви не ходите на от такі безглузді та продажні мітинги від КПУ та ПР. Щиро вірю, що ваші родичі теж такої думки. Слава Україні! Героям Слава!
Відповісти
ой піарятся, аж куфайка завертаєтся. але плакат написали во свобода гальмує євроінтеграцію...такі от реальні факти, те що європа висунула вимоги які повині виконата влада, а тобто ПР, то ті вимоги ЄС не виконуются, тому потрібно писати плакати саміж ПР блокують вступ до асоціації ЄС!!
хто не баран почитайте статтю http://www.pravda.com.ua/articles/2013/03/28/6986675/
Відповісти
Риги пришепкуваті,всі розуміють що нова істерія в них
Відповісти
не можу дочекатися того дня коли всіх корупціонерів провладних. а це всі ПР зжинуть на цю площу, осоромлять а потім на баржу погрузять й в морі чорному у воду спустять...
Відповісти
А подивіться який контингент на мітингах опозиції - ні чим не кращий, так що не потрібно тут виступати!!:) А по коментах вище виходить, що ви за фашизм? Ну тоді це ви ... як "коля" написав!!!
Відповісти
Я була на мітингу опозиції і не тому що звезли і не за 50 срібників... Головний фашист Волині - це пристаркуватий голова ода царь Боріс. Певно обпився алкоголю і в пяному угарі мітинг прифантазував. Як воно областю керую, коли кількість людей порахувати не може.
Соромно за нашу псевдо інтелігенцію педагогів і їм подібних. Якби хоч одна школа послала їх на..й. А так де ж лижуть сраки через страх втратити роботу. Покоління переляканих комуняками виховує інше покоління переляканих на догоду ригам.
Відповісти
яке убожество, соромно до сліз за наш бидляцький народ,
і починаєш розуміти що вони заслуговують на таке життя в ярмі і нищеті....не має меж мому обуренню і соробу за це двоноге бидло, яке є моїми співгромадянами...
Відповісти
читаєш такі негативні слова та подібні цим і відразу розумієш, що є ще деградовані люди, які такими думками ганьблять єство людини і все прирівнюють під свій недорозвиток моралі
Відповісти
Будете сміятись але я впізнав на фото кількох свободівців, тільки мені цікаво якого ..... Вони тут з прапорами ПР стоять? Заставили чи відробляють 50 грн?
Відповісти
шпіонять за риго тролями такими як ти
Відповісти
аж не пособі стало... бридко на таке дивитися...
"Фашисти майбутнього називатимуть себе антифашистами." (c) Уінстон Черччіль
задумайтесь над словами розумної людини і майте на увазі!
СЛАВА УКРАЇНІ!
Відповісти
чогось мені згадалися зараз скажені очі Вітренко: "Фашизм не пройдёт!"...
Відповісти
Шумський гарно вийшов: руки в кишенях, джип у кущах біля будинку паніхіди, разом з джипом Смоленга - справжні антифашисти!
Відповісти
Кинуті регіонівські прапори на землю у Луцьку на меморіалі (див. фото вище) нагадують кинуті на землю на Красній площі фашистські прапори у 1945 р..
Відповісти
чергове театрално-показове дійство від ПідоРигів..
позвозили з районів тупоголових проплачених селюків для масовки,як завжди зманіпулювали ледь-живими ветеранами та жалобним місцем скорботи та пам*яті..
і це вони ще про якийсь нафантазований фашизм на Україні заявляють? та фашисти в порівненні з ПР нервово курять з боку
Відповісти
З Володимира як худобу позвозили працівників Гербору,який очолює права рука Саганюка-Борбелюк.Стидоття безмозгле,де твоя честь!
Відповісти
а це вже цікаво, бойкот гербору!
Відповісти
В часи Кучми герборівцями володимир -Волинська влада теж дупи підтирала і виганяла на підтримку Кучми.
Відповісти
Знаю точно, що люди навіть незнали куди іх везуть. Це так як німці везли в концтабори. Поганий приклад!!!
Відповісти
Бачу на фото "відомих антифашистів з горохівського совбезу" та лікарні
Відповісти
А мені сподобалося гасло - "Свободі - ні!" А навіщо оцим інфузоріям свобода? Ім і риганальна неволя - за щастя!
Відповісти
коли вже,б...ть,закінчиться той совєтський союз???
п.с.а Шумський-красава!
Відповісти
Про який фашизм іде мова, проти чого виступає Башкаленко та його холуі. З ким забираются бороться ці люди, бізнесмени, фермери, аферисти, чиновники. Може мова іде про украінських націоналістів, українських патріотів, які бажають щоби Україна була незалежна та вільна. Соромно дивитись на Украіну та сьогоднішня владу, яка не може запропонувати нічого крім дешевого популізму та не зрозумілих обіцянок. Європа, яка живе заради людей, яка забезпечує захист та соціальну справедливість, посміхається з невдач ПР та неможливості нічого зробити, бо всі крадуть, знущаються, та ігнорують все. Але поборотися з "фашизмом", це будь ласка. На озері Сві тязь, на Гряді збудували невідомий маєток дуже подібний на міжгірє, гелікоптерний майдан на 5 гелікоптерів. Влітку приїде Янукович молодший потоптати національний парк з дружками, прилетять гелікоптери з антіфашистами, зустріне їх Башкаленко, перекриють дороги поідять браконєрських вугрів. І більше нічого не змінеться. ПІР ПІД ЧАС ЧУМИ!
Відповісти
Очевидно мається на увазі жидівський фашизм. Німецький перемогли в 45-му!
Відповісти
"Про який фашизм іде мова", про гноблених євреїв Коломойських,Фірташів, Рабиновичів, Геп і Доп, Калесніченків "сини гаревших в танках" на яких жирують українські фашисти селяни? Про вгодованих полішуків на вишках концтаборів, в яких гинуть голодні пінчуки і боголюбови з меламедами?
Відповісти
І скільки Ми-Українці таке терпітимо ?
Відповісти
Ви не українці! Ви бидлота бендерівська, яка сама за гроші на мітинги ходить! Скажіть спасибі Ющенку, що до такої "демократії" довів країну, а то седілі б у своїх лісах як сливка в дупі, як усі 70 років сиділи!!! Ото повилазило бидлоття!!!
Відповісти
Що ти пишеш,на себе подивись ?
Відповісти
Чому свою думку не можна висловити толерантно? Чому усім так важко аргументувати свою позицію, а лише поливати брудом інших. Спробуйте хоть у чомусь знайти позитив. Смішно, але хочете сказати, що на усі решту мітингів народ ходить добровільно. Я не буду говорити за всіх, скажу за себе. Прийшла добровільно, знала чого іду (було цікаво,не така вже й погана ідея, і точно не за гроші) половина моїх дідів воювала у лавах червоної армії, половина була в УПА, половина сиділа, як куркулі, але 9 травня у нашій родині було в пошані. Було й таке, що після параду їхали садити картоплю, але на парад ходили усі добровільно. У свої 30 років я приходжу кожного разу разом з чоловіком і донькою. Мій чоловік із Львівщини, але у його родині толерантно ставляться до 9 травня. А тим, хто говорить якісь абсурдні речі (написані вище), хочу відповісти, якби не дай Бог, трапилась війна, хоча б на 1/3 подібна до тієї, то навряд чи хоча б один з дописувачів був у її перших лавах. Вся ваша роль у тому, щоб сидіти по кущах і "брехати". Навчіться по перше толерантності, а якщо хочете, щось змінити, то почніть із себе. До речі ніхто мене не гнав і грошей не давав. Так, було чимало "свободівців" та тих, хто і зараз тримає в кишені партквиток "Батьківщини", а чемно йшли на мітинг, і заганяти не треба було.
Відповісти
Тобто волинських каклів найбільше турбує не те, що немає роботи, не знають де взяти кошти на "безкоштовну" освіту дітей, та "безкоштовну" медицину, дружини і дочки на "заробітках" на чужині, "правоохоронці" - ОЗГ в погонах, продажні суди і хапуги чиновники. Їх більше хвилює ситуація з апартеїдом в ЮАР та місцеві селяни фашисти, які жирують на бідних іновірцях Рабиновичах...?
Відповісти
На жаль, час такий нині, що не до толерантності. Настав час бити морди, бо інакше взавтра можемо прокинутися уже в іншій країні.
Відповісти
Завжди вважав Борю не ідіотом, сьогодні помилився... Ладно опозиція влаштовує цирки на площах- в них немає іншого інструменту спілкування з масами. Но ці блін... І вони ділять бюджети, це ж бл....ь НЕадеквати. Д...й..би крім підвищення Цукру в крові ненависті нічого не спіймали. Латайте дороги 2% тільки лишились. Краще цим мітингом перекрили Луцьк-Львів в Радехові.Удачі вам, поперєднікі ..уєві
Відповісти
Очільник з Локач сказав,що првіз 150 чоловік. Безхребетний Мазурок вважає,що в такий спосіб втримається в кріслі? Всім не лизнеш.Який ти очільник-холуй!Ганьба!
Відповісти
Та наша Жанна-голова РДА-тоже відома "антифашистка",на фото "ЗА"
Відповісти
Горохівська Кляра Цеткін!
Відповісти
Жанет вже забулася, як в 2004-ому під помаранчевими прапорами виганяла Горбенка.
Відповісти
то баба ізвєстна за межами.рве з неї всю гидоту наружу.а краяни рукі цілують як попові.безплатний поліцай.
Відповісти
Точно знаю, що багатьох людей звозили з забитих сіл і містечок Волині. Вони навіть не знали навіщо їх туди везуть, що то за дійство буде. Зате це для них можливість підзаробити кілька гривень.
Інформація перевірена.
Відповісти
со сволотовского сайта ПП вся твоя "информация", троль продажный. Еське Фротман-Цегельскому привет передавай.
Відповісти
Позвозили людей з області і нахаляво провели збіговисько. Люди змушені були їхати - кожен переживає залишитись без роботи. На цьому риги і акцентують. Самі фашисти, а називають фашистами інших. З такими шакалими дійсно нам в Європу не попасти.
Відповісти
Мені цікаво... а про що люди думають і що чекають чекають від ТягниБика ?????????? ВОЛИНЬ стояла на мітингах за ЮЩ1НКА!!!! і ЩО ви отримали???? ВЕЛИКОГО х....я ! ви хочете повторення історії тільки з ТягниБиком???? Беру на себе відповідальність сказати, що Волинські регіонали та особисто я - нехочемо ще раз відчути ті ж самі почуття, ту ГАНЬБУ коли Волинь ЗРАДИВ ЮЩ1НКО!!! за ті роки ПРОСТОЮ на чарівній Волині абсолютно НІЧОГО НОВОГО не відбулося!! Всі жили нормально, а коли зайшла мова про казну.... а там НУЛЬ, там ПУСТО!
І ви ще маєте совість нити про ПР!!!! та що вилізти з тієї ями в яку нас загнав Ющ1нко... нам прийшлось багато натерпітися... багато на що понадіятися....
Слава Україні! ГАНЬГА Нацикам.
Відповісти
men,ви всі з ПРеваншистів подякуйте ПРОДАЖНОМУ БДЖОЛЯРУ,що Україну ПРОДАВ вашому спеціалісту по шапках,з поганялом ХАМ! Якби не він,то ви б були зараз АПАЗІЦІЄЙ і ніхто не вчив би мову Азірова,ГОЛОВНОГО ФАШИСТА КАЛісніченка і не було б Межигір*я...ПОЧИТАЙ та ВИВЧИ різницю між НАЦІОНАЛІСТ і НАЦИК! ПРеваншистів за одну націю - РОСІЙСЬКУ ІМПЕРІЮ ПУТІНА!
Відповісти
спокійні.буде не больно.всі"менами-пропенами".крадуть ті і ті красти будуть.так що всі на пиво!
Відповісти
Майбутнє за Свободою! Регіони підараси ! Слава Україні ! ! !
Відповісти
Хіба можна поважати таку владу? До такої ганьби дійшли. Теплі місця та посади важливіші за совість!
Відповісти
Сволоту с Тягныбыками и Фарионовыми мырошнычэнками гнать сцццанными тряпками обратно в схроны!
Відповісти
А на їх місце наплодити багато-багато кацапчиків-стоматологів, щоб дивились не на хворі зуби, а на продукти переробки від ПеРдунів.
Відповісти
спати йди шмат лайна пердунывський, бо тобе і схороним, смердиш дуже....
Відповісти
Борисе Петровичу,своєю участю в цьому проплаченому шабаші Ви довели,що ваше IQ виражається двозначним числом,більше того,між цифрами стоїть кома і перша цифра нуль.
Відповісти
Міцний маразм, теорія керованого хаосу у виконанні червоно-голубого ансамблю, пісні і танцю під керівництвом, заслуженого деригента, вищої партійної школи УРСР Бориса Моєсєєвича Вайсмана, він же "борода", він же підагог і політолог-аналіст, коронований уркою урядник землі Волинської...
Відповісти
ти прав 100%. це клінічні дибіли
Відповісти
Як це було: Один із сценаристів-політтехнологів, добре дунувши, запропонував сюжет цієї акції - думав пожартував... Не тут то було. Продюсер з будуна одобрив. Тепер сміються всі, лише продюсер похмеляється, сподівається на прозріння в голівонці ясній (після прокапування), а сценарист траву шукає. Сумніваєтесь? - подивіться на фото, де Карпюк вказує на світле майбутнє Башкатову - нікому нічого не нагадує?
Відповісти
Слава Україні!!! "Свободі" слава!!!
Відповісти
Позор Горохівській лікарні! Ганьба!
Відповісти
Хароший вєтєран-антіфашист Башкатов (на фото в сірому піджаку і з колодками). Комуніст. При Шибі три ділянки в Теремно вхопив, на мітинги антифашистів-ригів ходить. На мітинги комуністів ходить.

І паралельно забігає за кількома гривнями у офіс одного з "фашистів"-"свободівців".

Гидота!
Відповісти
горохівська лікарня то взагалі лайно))там одні ригівські сраколизи
Відповісти
По фотах впізнаю полішуків з засмарканими рукавами і наче рудою глиною підведеними губами, а ще пердильниками, викормленими на поліській картоплі. Ганьба! На фото вирізняється холуй обласного начальства Віктор Шумський - з посмішкою, наче в юродивого. Клімчук його готує на "героя". Ганьба владним сраколизам! А локачинці дають 0,0002% ВВП області. Мазурку б працювати, а не мітингувати. Поля кропивою заросли. Ганьба холую!
Відповісти
Я в шоці!!! Чи то сміятися, чи плакати? В мене таке враження , що ПР тримає курс не на Європу, а на реанімацію СРСР.
Відповісти
європа то мягка модель ссср.типу як Прибалтика тоді.а для холуїв та європа то як ресторан дармовий-пустили хавай.там вадік розкаже скоро знов про правильну "європу".і Україна така шахтьорско-савєтска,така яка їм треба.
Відповісти
ОДНІ АНОНІСТИ! БАШКАЛЕНКА ТАТАРІНА НА ГІЛЯКУ,І ОВЧАРКУ ЄГО ШО ЗА ХАБОРОМ В ЗАБОРОЛЕ ТОЖДЕ,,,,,,,
Відповісти
Ой, Вань, гляди какие клоуны.....
Відповісти
Прямо в точку! А я думаю, як це все назвати, а це ж точно клоуни!
Відповісти
Дуже гарний сайт. Як багато тут однодумців! Спасибі. Спава Україні!!! "Свободі" слава!!!
Відповісти
I через цей нiкому непотрiбний мiтинг не можливо було доiхати додому!!!!!!!
Видно що про людей нiхто навiть не подумав!!!!!!
Відповісти
Привезли біомасу на компост.
Відповісти
шкода безхребетну,невільну масу під прапорами ПР....співчуваю...Завжди так не буде!!!
Відповісти
Свободу в заслання!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
скажу чесно,колись був прихильником нашої україни, потім батьківщини та свободи, завжди голосував за них на виборах, але коли в нашій країні при Регіонах стала певна соціальна та економічна стабільність, яка поступово і впевнено прогресує, переконався, що даремно голосував за пустословів бютівців та неадекватних свободівців. А всі ті нецензурні коменти, які переповнені брутьльністю - відображають саме внутрішнє єство свободо борців за свій гаманець та кроліка сєні за морковку.
Відповісти
+1000000% говориш правду
Відповісти
регіональна підстилка примітивна ти ) пиши ще таку байду ) отримаєш премію
Відповісти
В даному випадку правильно не стабільність, а СТАБІЛІЗЕЦЬ
Відповісти
клімчук це ти??? бо окрім рігіаналов пакращень ніхто не бачить...
Відповісти
Чи ти бідолашний курив щось не те, чи антифризу обпився -яка стабільність? Стабільно в дупі і перспективи не видно для держави. Стабільно дерибанять бюджет і створили обіцяних 5 млн. робочих мість. В Україну їдуть заробітчани зі всього світу. Чи в тебе стабільна вавка в голові ґ. яка вже не лікується.
Відповісти
Яка "економічна стабільність"? У мене за минулий рік обоє дітей з вищою освітою роботу втратили, і брат покинув роботу з причини нелюдських умов праці на КРЗ. Сама ледь виживаю, бо допомогла доньці і підтримую сина, брата і маму-пенсіонерку. Села у нас немає. Батькові заощадження 1000 не встигли отримати, поки був живий, а теперішні 500 щоб переоформити у спадок, треба 350 віддати нотаріусу... Мама в поточному році заговорила вперше за те, щоб срібні монети здати і обручку. Будьте ви прокляті, риги, з вашою стабільністю!
Відповісти
вам книжкі про потера гарі писати треба.ви не будьте чиїмось прихильником.це не клуб футбольний.ви думайте як живете ви і решту світу в цій частині півкулі.вам за свободу їди не дадуть.не всім,хіба декому парочку халуїв персональних..а на вулиці 2013.а Україна центр Європи..а європа то колхоз в прибалтиці часів брєжнєва?ну що ж їжте поки хоть на їду хватає..болото...жаби..мул..і мули..
Відповісти
Український народ, що з тобою робить влада...? А що хоче , то і робить.... Як ти живеш? Ти не живеш, а ти існуєш... Можновладці поскупали все що можна за вкраденні у вас гроші, а зараз за рахунок вас і піаряться. Фірташ викупив Волиньгаз і назначив нову ціну на технічні умови - 6800грн. То хто з вас тепер проведе газ до оселі? А ви мовчіть... В Болгарії на 20% підняли тарифи на електроенергію так весь народ піднявся проти і влада пішла у відставку... А нам тарифи підвищують на електроенергію майже кожен місяць... Хитро... Бідна Україна і її байдужий народ!?!
Відповісти
Це ми вже чули у 2004-му! Давай - до побачення!:)
Ні на що нове мізків вже не вистачає, заїжджена платівка, хоч би щось нове придумали :)
Відповісти
боря чи башкаленко прокинулися після вчорашнього шоу і негайно дали вказівку проповідувати про свою окупаційну олігархічну партію.
Відповісти
Тут нічого, крім жалю, не викликають коментарі в яких мат-перемат і підтримка фашистів від "Свободи"! Ваш Тягнисрак тільки і вживає цю "вакцину", але як кажуть: на хворих нічого ображатися!:)
Відповісти
тролі ригівські вийшли на роботу)))
Відповісти
А ви і роботи не маєте бо тільки бла-бла...!:) А з такими роботи не зробиш!
Мозолі ще не понатирали від клацання по клаві за фашистські гроші Тягнисрака з Вітівим?!:)
Відповісти
По чому ти робітник? На якому місці в тебе мозоль?
Відповісти
Ти не 911 ти 666.
Відповісти
то 6на 9 наєдінє
Відповісти
держава сильна в єдності, але такі люди, які бажають своїм же землякам всю ту нецензурну брутальщину - показують, яку державу вони б збудували. Люди! будьте адекватними, робіть вірні рішення, а не як прихильники опозиції, яким тільки дай воювати за свою неадекватність.
Відповісти
єдині.будьмо достоойні наших пастухів.учім ускій-ето нас обєдєніт!всьо как раньше!не напрягайтесь.ваші робочі руки треба будуть завжди!затягуйте паски сильніше!в світі криза!не дамо опорочити наше правітєльство робочих та крестьян!бюджетниця не дивись дом2-дивись інтер та пр на савіках!бюджетник учи дітей толерантності-прохідна модерн експопо чекає на них.500 євро.защіта соц.обєднуємся навколо пр-овідної сили.фашисти напорозі кожної домівки!.
Відповісти
До коментуючих.
Таке враження з коментарів складається що всі 5 тисяч людей приблизно зомбі там стояли і не було жодного активіста, маячня схаменіться Тягнибоківське бидло!!! ВИ ще не навчилося правильно мислити та виражати думки ось чому проявляються тільки однобічні не обгрунтованні ваші коментарі. Фуууу.........
Відповісти
"ЦЕНА ПОБЕДЫ! А. Галич"

"И было так: четыре года
В грязи, в крови, в огне пальбы
Рабы сражались за свободу,
Не зная, что они - рабы.
А впрочем - зная. Вой снарядов
И взрывы бомб не так страшны,
Как меткий взгляд заградотрядов,
В тебя упертый со спины.
И было ведомо солдатам,
Из дома вырванным войной,
Что города берутся - к датам.
А потому - любой ценой.
Не пасовал пред вражьим станом,
Но опускал покорно взор
Пред особистом-капитаном
Отважный боевой майор.
И генералам, осужденным
В конце тридцатых без вины,
А после вдруг освобожденным
Хозяином для нужд войны,
Не знать, конечно, было б странно,
Имея даже штат и штаб,
Что раб, по прихоти тирана
Возвышенный - все тот же раб.
Так значит, ведали. И все же,
Себя и прочих не щадя,
Сражались, лезли вон из кожи,
Спасая задницу вождя.
Снося бездарность поражений,
Где миллионы гибли зря,
А вышедшим из окружений
Светил расстрел иль лагеря,
Безропотно терпя такое,
Чего б терпеть не стали псы,
Чтоб вождь рябой с сухой рукою
Лукаво щерился в усы.
Зачем, зачем, чего же ради -
Чтоб говорить бояться вслух?
Чтоб в полумертвом Ленинграде
От ожиренья Жданов пух?
Чтоб в нищих селах, все отдавших,
Впрягались женщины в ярмо?
Чтоб детям без вести пропавших
Носить предателей клеймо?
Ах, если б это было просто -
В той бойне выбрать верный флаг!
Но нет, идеи Холокоста
Ничуть не лучше, чем ГУЛАГ.
У тех - все то же было рабство,
А не пропагандистский рай.
Свобода, равенство и братство...
Свободный труд. Arbeit macht frei.
И неизменны возраженья,
Что, дескать, основная часть
Из воевавших шла в сраженья
Не за советскую-де власть,
Мол, защищали не колхозы
И кровопийцу-подлеца,
А дом, семью и три березы,
Посаженных рукой отца...
Но отчего же половодьем
Вослед победе в той войне
Война со сталинским отродьем
Не прокатилась по стране?
Садили в небеса патроны,
Бурлил ликующий поток,
Но вскоре - новые вагоны
Везли их дальше на восток.
И те, кого вела отвага,
Кто встал стеною у Москвы -
За проволоками ГУЛАГа
Поднять не смели головы.
Победа... Сделал дело - в стойло!
Свобода... Северная даль.
Сорокаградусное пойло,
Из меди крашеной медаль.
Когда б и впрямь они парадом
Освободителей прошли,
То в грязь со свастиками рядом
И звезды б красные легли.
Пусть обуха не сломишь плетью,
Однако армия - не плеть!
Тому назад уж полстолетья
Режим кровавый мог истлеть.
И все ж пришел конец запретам,
Но, те же лозунги крича,
Плетется дряхлый раб с портретом
Того же горца-усача.
Он страшно недоволен строем,
Трехцветным флагом и гербом...
Раб тоже может быть героем,
Но все ж останется рабом.
И что ж мы празднуем в угоду
Им всем девятого числа?
Тот выиграл, кто обрел свободу.
Ну что же, Дойчланд - обрела.
А нас свобода только дразнит,
А мы - столетьями в плену...
На нашей улице - не праздник.
Мы проиграли ту войну.
Відповісти
Раб він завжди раб! Незалежно від кількості, яка в даному випадку переходить в дурість - синдром стада!
Відповісти
Проснись і пой Тягнибок все дитиство в колготи клав бебехі так і кладе досі, а ти за нього горлянку рвеш аж противно.
Відповісти
гей-націоналісти з партії регіонів вперед!
Відповісти
Взагалі в обласній раді проект про узаконення одностатевих шлюбів просувала Свобода. Так що зверніть увагу до кого повертаєтеся задом.
Відповісти
Кумедно виходить, фашисти організували антифашистську акцію. Зараз розповідають про європейський шлях, а завтра їдуть в кацапстан до царя ж... цілувати. Смішні ці ПРдуни та їх "прихильники".
Відповісти
Да, бджоли проти меду.
Відповісти
Читаю коментарі та вкотре переконуюсь безкультурщиною, безцензурщиною активів Свободи. Нажаль і такі є... А захід був дійсно на рівні!
Відповісти
На рівні плінтуса!
Відповісти
На світлинах упізнав процівників "Гербору", які привіз з собою Борбелюк, військового пекнсіонера Сучкова, який народившись в Україні і проживши в ній все своє життя, ігнорує українську материнську мову і люто ненавидить українців, нгапевне через те, що в даний час через хворобу не може вживати алкоголь з яким не розлучався до 50 років.Упізнав вчителів, які стоять з кислими обличчями.
Відповісти
Люди думайте своєю головою.Вас зомбують.Скільки може тривати ця "гниль" від партії регіонів.Ганьба!!!!!
Відповісти
Хто б казав - зомбі свободівсько-БЮТоголовий!:)
Відповісти
Бонавентура, Вітренко - хронічна алкоголічка. Нещодавно бачив її на вулиці в Києві. Дуже здала. А без грошей покійного Макса Бєшеного сидить собі тихенько й нікуди не рипається.
Відповісти
В.Шумскій гарно дивиться . Йому все рівно що там твориться,аби його працівникам і жителям було добре жити. Оце людина.оце господар.
Відповісти
ПР... асти!
Відповісти
Ото правильно "прасти"! Вчасно попросити пробачення теж сила волі потрібна!:) Пробачаємо!!! Иди з миром...
Відповісти
Лучанин, поясни , хто краще став жити після прийняття Податкового кодексу, прийняття Пенсійної реформи, зміни правил відпуску ліків. реформування медицини. СудовоЇ реформи а тепер ще відмінять ЗНО, приймуть Трудовий кодекс, за яким ти будеш пахати шестиденний тиждень
на дядю з Межигір*я
Кине тобі добрий господар лишній мішок картоплі і дасть квіточку на 8 березня, а ще привезе раз у рік "Колос" на обжинки. Ото добро буде, як до того часу не приб*ють тебе донецькі бандюки десь у підворітні, а може й у своїй хаті.



Відповісти
Бармалєй! Поясни, хто став краще жити після "помаранчу"?! 5!!!років країна втратила і була у ступорі як економічному так і політичному! Зараз на авансцені опозиціі тіж самі люди що "робили" "революцію" то що змінилось чи може змінитись???!!!
Відповісти
Редька трохи солодша за хрін. Хоч би тим, що серед свободівців і інших оппо немає Калісніченків, Геп. Доп , Лєночок Бондаренчих, Табачників.
Вони ненавидять, мою мову, мою історію, мою культуру. Вибач за пафос.
А по -простому донецьки бандюки повзуть на всю Україну , сідають на всі потоки і висмоктують все. Який би хріновий не був Ющенко чи Юлька, але не при них прийняли пенсійну реформу, не при них закривали амбулаторії в селах і ще багато чого не при них. Людей доводять до убожества, з тим, що за кусок хліба, зауваж не з маслом, а просто хліба, вони вилизують отаких хазяїв, як Борбелюк, Шумський, Мартиняк. А потім ті хазяї потрапляють у Верховну Раду і приймають закони, за якими люди перетворюються на рабів.
І не треба мені розповідати про " помаранчів" просто порахуй. скільки упаковок ліків, чи літрів молока могла купити твоя бабця за пенсію в 2006 році і скільки може купити зараз, після "покращень"?
Відповісти
Дурик Бармалєй! У нас все-же одна страна Украина, а ты про "свою" мову, "историю"... Создай свою страну и живи и делай, что хочешь! А с такими "лозунгами" и взглядами, как у тебя, страна всегда будет в ступоре!!!
Відповісти
Дак ти ж дура на свому "язику" ботаєш. Он нєгр приїхав з Конго і вивчив за два роки. А ти і твої дєди НКВДшники за шістдесят не осилили.
Відповісти
Мальвіні - Ти хоч з думками зберись! А то несе не в тему, саме не розуміє про що. Живи хоч трохи своїм розумом. 21 століття на дворі, штампи і кліше твого ідола Лєніна залиш для убогих
Відповісти
Ну більш убогих ніж ти з Бармалєйем я ще не бачила!:)))
Відповісти
В дзеркало подивись... ну і альбом сімейний погортайдовідку з ветстанції..
Відповісти
срану сруін!ваша срана-союз савєтскій.йог вже нема.а в трупі завелись камсамольци та лєнінци які ним кормляться.Україна без українців,європа-красний колхоз.ступор в мозгові.
Відповісти
Не жини пургу страхіття Бармалєй! Який шматок хліба і в якій кількості у нашого народу, було видно на базарах і в маркетах перед святами!:) Досить брехати! У людей грошей вистачає і не потрібно плакати! Не в такій кількості, як хотілося б, але ця кількість відносна - завжди мало! А якщо одиниці через свою лінь не хочуть працювати і життя і владу клянуть - то хто їм лікар?! До таких, швидше за все і тебе можна зарахувати!:)
Відповісти
І на скільки ж ти напрацював упаковок Пургену чи фенолфталеїну?
Хто смілий? хто розкаже як жити стало лучче і вєсєлєй?
Ей, учителя, медсестри, лікарі, ПП, кому там стало лучче?
В тому , що тобі донецькому фашисту вєсєлєй, я не сумніваюсь.
Відповісти
Редька, марщируй в третій клас, вчити правопис
Відповісти
Редька воно і є редька, одним словом овоч.
Відповісти
після войни їсти що не мали.на х.. ті гроші подаруй фонду будуєм новий луцьк.
Відповісти
Бармалєй! Ты зачем усы сбрил - дурик?!:)
Відповісти
Мальвіна. удали катаракту
Відповісти
Урааааааааааааааааааааа
Відповісти
Управління внутрішної політики ВОДА взялося коментувати статтю. І відділи на місцях у районах почали писюкати сюди якусь охінею про пакращєння. Учора - 95% коментарів глузували з цієї клоунади. А сьогодні - після того, як чиновники повиходили на роботу і отримали вказівку тролити матеріал - посипались обвинувачувальні коментарі з кабінетів адміністрації. У 2004 р. чинуш дістала ця система і вони не голосували навіть за ПР хоч і працювали на неї. Це був свідомий саботаж ідей донецьких щодо управління державою, а сьогодні - після провалу помаранчевих невдах вони лишаються вірні своїм хазяям... Та колеги, ви гляньте на свої зарплати - може й не варто так на задніх лапах вислужуватися. Ми вас заберемо на роботу, тільки будьте ви людьми державними, вільними людьми, а не холуями...
Відповісти
глузували???:) Розкажи ще щось! Парочка найманих Вітівим писак під різними ніками строчили аж гай шумів!!!:)))
Відповісти
порочити рідну владу не гарно!вони всьо по уму роблять..як іх учили дєди з маузнрами.будьмо гідні нашої хісторії.за пастухів вівці!
Відповісти
Да ти шо?
Відповісти
нууууууууууууууууууууууууу шизики...мамма миа!
Відповісти
ТАКЕ ВРАЖЕННЯ ЩО КОМЕНТИ ПИШУТЬ ОДНІ "ПАТРІОТИ" ІДІТЬ ПРАЦЮЙТЕ РУКАМИ, ГОЛОВОЮ І Т. Д. ЯК ТОЙ ШУМСЬКИЙ І ЙОМУ ПОДІБНІ ПАТРІОТИ ЛУКАВОГО
Відповісти
http://www.volynpost.com/img/modules/news/0/03/dae8ca461ecb485c5b133f21f5817030/cb-
Відповісти
21 зверху вниз..вот такі лиця.
Відповісти
давно підприємців призначають ще з кучми.всі великі гаспадарники то феномени світового рівня.але в корні це колхозно-радянські схеми з певними укціонерами,але тобі воно нашо..вір в чудо..живи як жила все життя-ліш би нєбило вайни,та грошей у сусіда якщо він не з начальників.ви люді малєнькіє корм є і так нормально.а ще обіцяють буде краще ..як там в європах..міру-мір!чекайте холуї.
Відповісти
фабрики та заводи!працюйте на полях,садіть 10 сотих з азаричом!на х ..вам знати як в других країнах.завами масква!всі в підприємці!західінкомбанк чекає на ваші квартири!беріть кредити!ате що в області всі ніщі совки то пусте,в вас вийде..економіка вставай!тігіпко вже поряд!всі до станків.по тракторах
Відповісти
Партія регіонів
Партія регіонів
Назавжди з тобою!

Партія регіонів
Партія регіонів
То є купа гною!

Партія регіонів
Партія регіонів
Всім допомагає!

Партія регіонів
Партія регіонів
Всіх вас за*бає!
Відповісти
Бармалейчик. Тобі потрібно навчитися працювати хоча би на себе , а потім ку-ку-рі-ка-ти. Півник ти ненаситний.
Відповісти
і ідуть в губерхатори
Відповісти
А ніхто щось не каже за те що недалечко від основної маси автобусів, були сховані автобуси з номерними знаками східних областей, і навколо цього гей параду кружляли пари підозрілих хлопів схожих на охорону і невідомо чию, та і взагалі щось люди які були на мітингу не дуже були схожі на жителів Волинської області))))
Відповісти
Все на багато простіше. В одному м. Горохів було помічено "загрузку" в автобуси, невідомо ким і за який кошт запрвлені (автобуси) 5 (п'ять) офіцерів райвідділу міліції в цивільній формі одягу
Відповісти
Бармалєй! Ти дебіл останній!:)))
Відповісти
Мене добровільно-примусово туди завезли. Про суть дійства оголосили вже в автобусі. Бабла не дали. Слава Україні!
Відповісти
Так лохів і лікують)
Відповісти
Хіба можна поважати таку владу? Ганьба. Теплі місця , посади важливіші за совість.
Відповісти
Останні новини
Антифашистська акція Партії регіонів у Луцьку. ФОТО
14 травень, 2013, 20:02