На автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» завершують ремонтні роботи. ФОТО

На автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» завершують ремонтні роботи. ФОТО
Роботи з реконструкції ділянки автошляху М-07 "Київ – Ковель – Ягодин" (на місто Люблін), що проходить повз волинські населені пункти Хворостів, Підгородне та Машів, наближається до завершення.

Про це повідомляють у прес-службі САД у Волинській області.

Зауважують, вже завершили реконструкцію дорожнього покриття, встановили бар'єрне огородження, протизасліплюваний екран та дорожні знаки, нанесли дорожню розмітку, облаштували автопавільйони та вбиральні поруч з ними.

Попереду роботи з влаштування понад 800 одиниць вставок розмічальних дорожніх знаків, які доповнюють дорожню розмітку, позначаючи смуги руху проїзної частини в темну пору доби.

Роботи на об'єкті реконструкції автодороги М-07 виконує підрядне підприємство ПрАТ "Броварське шляхово-будівельне управління № 50" на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Якість робіт перевірили працівники лабораторії з контролю якості служби замовника та ДП "Дорожній контроль якості".

Зазначають, на ділянці дороги, що реконструюють, тепер функціонує два проїзди, кожен з яких має дві смуги для руху в одному напрямку.

Водіїв закликають дотримуватись швидкісного режиму, бути максимально уважними та обережними за кермом, особливо в місцях проведення дорожніх робіт.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.