У райцентрі жителі багатоповерхівки викопали під вікнами вигрібну яму. ФОТО

У райцентрі жителі багатоповерхівки викопали під вікнами вигрібну яму. ФОТО
Два багатоквартирні будинки у Камені-Каширському на вулиці Шевченка – без каналізації. Мешканці одного з них навіть викопали біля будинку …вигрібну яму.

Мешканці будинку № 108, у якому – 18 квартир (чи не найстарішої багатоквартирної споруди в Камені-Каширському) – здебільшого пенсіонери і багатодітні сім’ї, - пишуть Вісті Каменя.

До сьогоднішнього дня люди змушені користуватися звичайними відрами: ними носять воду, аби помитися, попрати, приготувати їжу тощо. А потім несуть випорожнювати повні відра з відходами з другого поверху через подвір’я, потім ще майже сотню метрів.



Щоправда, одна з сімей будинку № 1108 користується імпровізовано «каналізацією»: вчепили на стіну пластикову трубу, якою помиї стікають …у відро.

Люди роками марно оббивають чиновницькі кабінети, домагаючись під’єднання до каналізації. А відстань від будинку № 108 до каналізаційної магістралі не перевищує й кількох десятків метрів, пишуть Вісті Каменя.

«Куди ми тільки не зверталися. І до мера Василя Бондара. І до голови райдержадміністрації Івана Вовка. Допоможіть! Ми ж не хочемо, щоб нам до квартир проводили труби, просто під’єднайте будинок до каналізаційної мережі. А вони то обіцяють, то кажуть що грошей нема…», - каже одна з пенсіонерок, яка мешкає в будинку.

«Бондар торік казав, що то невеликі гроші для міста – якась сотня тисяч гривень. Так що вже на 2013 рік передбачить їх в бюджет. Півроку минуло – і нічого», - каже пенсіонерка.



Торік зверталися мешканці будинку до Ігоря Єремеєва, коли той був кандидатом у народні депутати. Той пообіцяв, проте так і не допоміг – пише видання.

Нещодавно звернулися до голови депутатської групи «Волинь», народного депутата України від ВО «Свобода» Анатолія Вітіва. Той доручив розібратися у ситуації своєму помічнику-консультанту, депутату районної ради від ВО «Свобода» Богдану Козіку.

Згодом голова фракції «Свобода» в обласній раді Олександр Пирожик подав офіційний депутатський запит на ім’я Камінь-Каширського голови Василя Бондаря.



Відповідь на запит ще не надійшла, але голова Каменя-Каширського Василь Бондар у середу, 15 травня запевнив, що питання підключення до каналізаційної магістралі двох будинків остаточно вирішать вже у цьому році.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а що ви хочете із депутата. Ви проголосували і хватить із вас.
Відповісти
зараз головна проблема в державі - ФАШИЗМ
Відповісти
Не даремно його називають Камінь-Кашмарськ
Відповісти
Що там Камінь-Каширський. От у Луцьку на проспекті Волі 70, майже поруч з облрадою, стоїть триповерховий будинок взагалі без води та без каналізації. Люди по нужді ходять на вулицю у напіврзвалений дерев'яний туалет. А влада затуляє собі очі, щоб не бачити бідкання 12 сімей, які там проживають.
Відповісти
Останні новини
У райцентрі жителі багатоповерхівки викопали під вікнами вигрібну яму. ФОТО
15 травень, 2013, 17:07