У Луцьку школи хочуть обнести парканами та закрити на замок

У Луцьку школи хочуть обнести парканами та закрити на замок
Заходи щодо забезпечення безпеки у навчальних закладах міста пропонують прийняти у Луцьку.

З відповідною пропозицією виступає депутат Андрій Осіпов.

Так, депутат пропонує невідкладно вжити заходи для забезпечення безпеки у міських комунальних навчальних закладах Луцька.

«Запровадження режиму суворого обмеження доступу на територію навчальних закладів шляхом відділення території закладу парканом належної висоти, а також наявністю постійно зачинених воріт, які неможливо відчинити ззовні; обладнання приміщень навчальних закладів тривожними кнопками виклику загону охорони (ВДСО чи приватної фірми); обладнання приміщень та територій ДНЗ камерами відеонагляду, датчиків руху», ‒ йдеться в проекті рішення.

Окрім того, пропонується забезпечити належне освітлення території навчального закладу, спортивні споруди, ігрові майданчики, пісочниці та зовнішній інвентар повинні бути зачинені для запобігання втручанням сторонніх осіб чи тварин.

Виконавчий комітет Луцької міської ради, за документом, має направити письмові звернення до всіх зареєстрованих на території Луцька підприємств, що здійснюють охоронну діяльність, із проханням надати пропозиції з обладнання комунальних навчальних закладів засобами безпеки на безоплатних чи пільгових умовах та надання цими суб’єктами господарювання відповідних охоронних послуг.

За це керівникам та працівникам охоронних підприємств вручатимуть особисті подяки, почесні грамоти, цінні подарунки тощо.

Також керівникам міських комунальних навчальних закладів пропонується звернутися до батьківських комітетів із проханням фінансування (співфінансування) заходів та робіт з забезпечення безпеки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну з шкіл хочуть зробити ЗАКРИТІ ОБ'ЄКТИ!!!!! А як прості люди можуть займатися спортом на стадіонах шкіл????? Платити за спортзал я не ладна 400 грн....краще побігати і на турніках полазити. Осіпов з головою своєї дружить????? Сумніваюсь.... Хай створює шкільні заклади ПРИВАТНОГО ЗРАЗКА а не державного і там командує ...
Відповісти
певні заходи з безпеки не завадять, але ПОВИНЕН БУТИ ВІДКРИТИЙ ДОСТУП всіх бажаючих до спортмайданчиків та стадіонів шкіл!!!
Відповісти
Осіпов все правильно каже, доступ до спортмайданчик можна зробити, але коли там тусується всяке бидло з пивом і сємками... які засмічують територію і псують інвентар, то краще вже зробити закриті об’єкти ))
Відповісти
і вхід спортсменам які не ладні платити за спортзал по пропусках.
Відповісти
КОНЦЛАГЕР!!!!!!!!!!! Що це таке? а конституційні права про ВІЛЬНЕ ПЕРЕСУВАННЯ????? Що це таке????? а може в моєї дитини комплекс перед камерами? Або вона боїться замкнутих приміщень???? Осіпов закрийся в кімнаті 4на4 і сиди там......там тобі і твоїй сімейці буде БЕЗПЕЧНО!!!!!
Відповісти
Хай сидить в камері 2*2 без вікон і хай ще йому вкрутять там лампочку на 200 Ватт і періодично хай включають і виключають і потім буде цікаво на нього після цього всього подивитися.
Відповісти
А гроші Осіпов сам виділить на це діло? Чи як завжди завідувачка буде розказувати на зборах, щзо треба здати на то, на це і на забор. А одного разу заявила, що треба помінти ворота, бо санстанція до неї діло буде мати.
Відповісти
Діти і так не люблять школу, а тепер ще й хочуть з школи зробити в'язницю, оце приємно для всіх буде...
Відповісти
Не забудьте паркани обнести колючим дротом і пустити по ньому струм. А по периметру паркану наглядові будки влаштувати і автоматчиків у них посадити. О, ледь не забув, на вікна обов"язково грати поставити! А чо? Нехай дітки звикають до "світлого" майбутнього.....
Відповісти
Цілком підтримую таку ініціативу. Тому що біля шкіл і на майданчиках спортивних зазвичай бувае багато і небезпечних предметів. скло бите . сміття . і ще багато чого. ...Тому мае бути якийсь порядок і контроль. я за .
Відповісти
Це ті придурки, що пообносили свої палаци трьохметровими парканами і тепер добровільно сидять як "ПАХАНИ НА ЗОНІ", просувають свою "філософію" на загальноміському рівні.
НЕшановні, перш ніж дурнею маятися, ви хоча б на території шкіл і садочків позакривали каналізаційні ями кришками, щоб діти не падали.
(школа №3, вихід на вулицю Романюка, люк не закритий десять років).
А здоровенні дядьки-охоронці повинні на виробництві працювати, бо вже скоро доведеться всім "лапу сосати".
Відповісти
Останні новини
У Луцьку школи хочуть обнести парканами та закрити на замок
16 травень, 2013, 10:42