Як обрати якісний крем для шкіри навколо очей?*

Як обрати якісний крем для шкіри навколо очей?*
Гарне, підтягнуте обличчя завжди вважалося вагомою перевагою кожної жінки, незалежно від віку чи статусу. Однак, хочемо ми цього чи ні, але з часом наше обличчя виглядає не так ідеально, як би цього хотілося. Досить часто з’являються синці під очима, набряки, зморшки, що негативно позначається не лише на зовнішньому вигляді, а й на нашій самооцінці. Що ж робити в таких ситуаціях? Необхідно щодня, незважаючи на будь-які справи, доглядати за своїм обличчям, приділяючи особливу увагу зоні навколо очей. І перший крок, який необхідно зробити, - крем для шкіри навколо очей купити.

Для чого потрібний даний косметичний засіб

Насправді, перелік засобів для догляду за обличчям сьогодні просто вражає. Сюди відносяться різні креми, тоніки, сироватки, еліксири, олійки, маски та ще маса інших засобів. Однак, саме креми для шкіри, що розташована навколо очей являються одними із найбільш важливих елементів серед цього переліку. Чому? Річ у тому, що шкіра навколо очей в 4 рази тонша, ніж інша шкіра нашого обличчя. До того ж, саме ця ділянка не містить сальних залоз, у зв’язку з чим потребує спеціального зволоження. І найкраще впоратися з цим завданням допоможуть зволожуючі, живильні і відновлюють креми для повік від www.yves-rocher.ua.

На що звернути увагу, обираючи крем для шкіри навколо очей

• Стан шкіри. Насправді, не існує єдиного крему для повік для всіх жінок. Це пов’язано з тим, що в кожної свої проблеми з цією ділянкою. Приміром, коли шкіра під очима виглядає тусклою, втомленою, втратила свою еластичність, найкраще купувати зволожуючий крем. У свою чергу, щоб позбутися мішків під очима, синців обирайте засіб з ефектом детоксу та відновлення. При появі перших зморшок варто надати перевагу більш інтенсивним кремам з колагеном та еластином.

• Склад. Ідеальним варіантом стануть засоби, які не містять парабенів, барвників, силіконів та мінеральних масел. Лише так ви зможете вберегти свою шкіру від подразнень, алергічних реакцій та висипань.

• Виробник. Купуючи засоби по догляду за обличчям варто надавати перевагу надійним виробникам, які роками займаються виготовленням якісної продукції, що уже підтверджено тисячами задоволених клієнтів.

• Термін придатності. Маленької баночки крему для повік вистачить на кілька місяців. Саме тому варто звернути увагу на термін придатності.

• Ціна. На формування цього показника впливають різні характеристики, серед яких: склад, виробник, якість упакування і т.д. Однак, і на такій покупці можна зекономити, здійснюючи її у представників виробника. Оптимальним варіантом стане співпраця з сучасними інтернет-магазинами, більшість з яких пропонує скористатися акціями та знижками.

І, пам’ятайте, не варто відкладати догляд за обличчям на потім. Краще попередити проблеми, ніж лікувати їх.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.