Кіоск з шаурмою, який стоїть у центрі Луцька, знесуть, – радник мера міста

Кіоск з шаурмою, який стоїть у центрі Луцька, знесуть, – радник мера міста
Радник міського голови Луцька Ігор Поліщук заявив, що кіоск, з якого торгують шаурмою на початку вулиці Лесі Українки, стоїть там незаконно.

Про це йдеться на його особистій сторінці у Facebook.

Нагадаємо, у мережі активно обговорювалось, чи законне розташування цього кіоску.

«Повідомляю, що в даному місці він стоїть незаконно, оскільки підприємець самовільно змінив умови й порушив вимоги паспорту прив‘язки - кіоск встановлений не в тому місці і здійснює торгівлю не тим видом товарів, який вказаний в дозвільних документах», – написав Поліщук.

«Однак, згідно чинного законодавства не можна просто на наступний день приїхати і демонтувати кіоск. А тому зараз готується пакет документів для винесення на наступне засідання виконкому рішення про демонтаж даного кіоску. Після прийняття цього рішення даний кіоск буде добровільно демонтований власником кіоску або в примусовому порядку муніципальною вартою», – зазначив посадовець.

Окрім того, зауважив Поліщук, муніципальна варта проводила моніторинг законності встановлення тимчасових споруд (кіоски та ін.) в місті. Під час цього моніторингу виявили більше 20 незаконно встановлених кіосків, по яких теж готуються документи для винесення на засідання виконкому для прийняття рішення про демонтаж.

Також управління архітектури завершує доопрацювання схеми розміщення тимчасових споруд в місті, згідно з якою кількість МАФів в місті скоротиться щонайменше на 30%. Прийняття цієї схеми запланували на жовтень.

«Також управлінням архітектури розробляється типовий вигляд тимчасових споруд в місті, який буде впроваджений вже в листопаді, – резюмував Поліщук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто надав дозвіл на встановлення кіоску для торгівлі шаурмою на розі Кравчука - Соборності ? Мало того, там має бути проектний вихід з переходу через Соборності ! Стоїть на теплотрасі ! Ще й всупереч згаданої Схеми ! Однозначно місце продано !!! Пане прокуроре ! До роботи !
Відповісти
Пора писати Зе - і Поліщуку прийде кінець - Зе шаурму любить...
Відповісти
Для чого тепер говорити, що це незаконно? Хочете сказати, що підприємець аж такий борзий, що аж прям самовільно в центр міста припхався? Погодили, а тепер виправдовуєтесь!
Відповісти
Радник міського голови. А міського голови в Луцьку вже скільки років немає.
Відповісти
Останні новини
Кіоск з шаурмою, який стоїть у центрі Луцька, знесуть, – радник мера міста
22 вересень, 2019, 13:59