Особливості відновлення після лазерної ліпосакції*

Особливості відновлення після лазерної ліпосакції*
Видалення підшкірного жиру за допомогою лазера може бути неінвазивним чи мінімально інвазивним. У будь-якому випадку, для повноцінного відновлення організму потрібно забезпечити правильний догляд за тілом. Лазерна ліпосакцiя в Києві від клініки Platinum Laser передбачає максимально щадний вплив на тіло. Протипоказання до процедури практично відсутні. Однак це зовсім не означає, що ви не повинні дотримуватися вказівок лікаря по відновленню після процедури.

Перший тиждень після процедури

Якщо передбачається мінімальне хірургічне втручання, важливо дотримуватися певних рекомендацій, щоб уникнути інфікування швів та можливих ускладнень.

В перші 7 днів після процедури може відчуватися втома, невелика хворобливість, залишаються набряки та синці. Це нормальні побічні ефекти, які можна полегшити за допомогою знеболюючих препаратів. Бажано проконсультуватися з лікарем, перш ніж приймати ці засоби.
Лікар може дати чи виписати вам спеціальну компресійну білизну. Вони помірно тиснуть на ту частину тіла, з якої було видалено підшкірний жир. Тиск допомагає зменшити набряк, синці та дискомфорт, а також прискорює процес загоєння. Вам можуть порадити носити такий одяг 24 години на добу протягом трьох тижнів, а потім 12 годин на день ще три тижні.

Відновлення звичайної діяльності

Більшість людей після лазерної ліпосакції вже через кілька днів можуть повернутися до звичайного способу життя. Через кілька днів ви зможете робити легкі вправи: ходити, займатися на велотренажері й т.п. Однак вам слід уникати напружених фізичних навантажень, інтенсивних занять спортом та занять сексом, доки лікар не дасть дозвіл на них.

Деякі пацієнти вирішують взяти один або два вихідні дні після процедури. Це не завжди обов’язково, але може полегшити процес відновлення.

Тиждень після процедури

Набряки і синці повинні почати розсмоктуватися. Якщо відчувається легкий біль та оніміння тіла, це нормально. Ці відчуття можуть тривати кілька тижнів. Продовжуйте відвідувати лікаря згідно встановленого ним графіку. Повідомляйте хірурга про будь-які негативні зміни в стані здоров’я.

Ви зможете повернутися до основної частини звичайної діяльності протягом кількох тижнів після процедури. Однак не намагайтеся бути надто активними, оскільки це може сповільнити процес відновлення організму.

При неінвазивній лазерній ліпосакції відсутні розрізи та шви, тому процес відновлення відбувається значно швидше та комфортніше. Деякі пацієнти навіть вважають, що вони взагалі не потребують процесу відновлення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Особливості відновлення після лазерної ліпосакції*
24 вересень, 2018, 08:51