Коли найвигідніше купувати побутову техніку?*

Коли найвигідніше купувати побутову техніку?*
Люди ретельно планують та зважують всі «за» і «проти», коли мова йде про придбання дорогої побутової техніки. Інколи роздуми тривають кілька місяців, але все одно не забезпечують бажаного результату. Щоб суттєво економити, варто скористатися промокодом – https://promo-kod.com.ua/promokod/foxtrot/. Ще один варіант – правильно вибирати час для придбання побутової техніки.

Вихідні та святкові дні

Виробники та продавці побутової техніки часто пропонують знижки на різні свята, такі як Новий Рік, День незалежності та ін. Вони розуміють, що в цей час люди мають змогу відвідати магазин та щось купити. Економія на святкових розпродажах може досягати 50% від початкової вартості товару. Це трапляється рідко, але на знижку в межах 20% цілком можна натрапити.

Вивчайте офіційні сайти магазинів, щоб вчасно отримувати інформацію про діючі та заплановані спеціальні пропозиції.

Перед виходом нової моделі

Зазвичай нові моделі побутових приладів є найдорожчими. Виробник та продавець зацікавлені в тому, аби продати їх швидше та в якомога більшій кількості. Для цього потрібно звільнити місце в магазині, де вже стоять старі товари. Аби швидше їх розпродати, використовуються знижки.

Якщо ж ви хочете вигідно придбати нову модель техніки, не поспішайте. Одразу після її появи ціна є найвищою, а через деякий час починає знижуватися. Наберіться терпіння та вичікуйте. Часто техніка дешевшає вже через кілька місяців після появи в магазині.
Виробники зазвичай випускають нові моделі техніки у вересні, жовтні, листопаді та грудні. Нові холодильники, як правило, потрапляють в магазини навесні. З настанням теплого сезону попит на холодильники зростає.

Кінець місяця

В багатьох магазинах є план продажів, який потрібно виконувати. Якщо ближче до закінчення звітного періоду показники низькі, керівництво торгової точки може вирішити стимулювати збут шляхом використання знижок. Чим дешевший товар, тим активніше він продається. Споживач може скористатися нагодою і придбати нову техніку з суттєвим зниженням ціни.

Не варто забувати й про різноманітні маркетингові інструменти, які роблять покупку більш вигідною. Типовий приклад – промокоди. Вони дозволяють отримати фіксовану знижку на окремі чи будь-які товари з каталогу протягом певного часу. Є й інші акції, такі як безкоштовна доставка, подарунки та багато чого ще. Ретельно вивчайте пропозицію, перш ніж погоджуватися на неї. Інколи такі рекламні акції є не настільки спокусливими, як здається спочатку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Коли найвигідніше купувати побутову техніку?*
25 вересень, 2018, 09:10