Вхідні двері від Lemard – ефективні рішення для будь-яких потреб*

Вхідні двері від Lemard – ефективні рішення для будь-яких потреб*
Вхідні та міжкімнатні двері потрібні практично в будь-яких приміщеннях. Їх ставлять у квартирах та заміських будинках, в офісах та на дачах і т.п. Який би об’єкт вам не потрібно було захистити та зробити більш комфортним, за дверима потрібно звертатися сюди – www.lemard.com.ua/ua/vhidni-dveri. Інтернет-магазин Lemard пропонує широкий вибір вхідних та міжкімнатних конструкцій на будь-який смак. Тут ви можете знайти як бюджетні, так і елітні рішення.

Асортимент

В каталозі магазину Lemard представлені такі види дверей:

• Міжкімнатні. Для кухні, ванної, зали, офісу, туалету та інших приміщень.

• Вхідні. Для квартири, дачі, веранди, заміського будинку, зимового саду.

В наявності та під замовлення двері з різними покриттями, під фарбування, з можливістю додатково підбору фурнітури. Магазин працює з багатьма вітчизняними та зарубіжними виробниками, що забезпечує стабільно широкий асортимент конструкцій.

Товари підібрано таким чином, щоб їх можна було підібрати під різні стилі інтер’єрів. Ви можете придбати і класичні, й більш сучасні конструкції.

Переваги

Бути клієнтом магазину Lemard вигідно з кількох причин:

• Професійні заміри для максимально точного підбору конструкцій. Оглядом займаються досвідчені майстри.

• Доставка власним автотранспортом магазина по Києву та за межі столиці (за попередньою домовленістю). Вартість перевезення є максимально прозорою та визначається за попередньо встановленими тарифами.

• Монтаж будь-якої складності. До вартості послуги входять усі матеріали та інструменти, що використовуються майстрами під час роботи. Не варто турбуватися, навіть якщо у квартирі перекошена панель або є інші складнощі.

• Гарантія на усю продукцію та монтажні роботи. Магазин відповідає за товари та послуги, які пропонує клієнтам. В разі настання гарантійного випадку двері будуть замінені відповідно до встановленого порядку. Докладніше з ним можна ознайомитися на сайті магазину Lemard.

• Можливість придбання дверей та інших товарів у кредит. Послугу надають банки-партнери.

• Зручний пошук та самостійне оформлення замовлення на сайті. Всього кілька хвилин – і товар вже в корзині.

Є запитання? Бажаєте отримати консультацію з приводу характеристик та підбору дверей? Просто зателефонуйте консультантам магазину чи замовте зворотній дзвінок на сайті Lemard. Тут вам не потрібно самостійно розбиратися в усіх тонкощах вибору дверей. Коли до справи беруться професіонали, клієнту лишається тільки насолоджуватися результатом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: двері, Lemard
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вхідні двері від Lemard – ефективні рішення для будь-яких потреб*
25 вересень, 2018, 12:22