Квіткові букети та композиції на сайті Buket-express.ua *

Квіткові букети та композиції на сайті Buket-express.ua *
Будь-які квіти асоціюються з святом, особливою подією. Але зараз вже практикується дарування красивих букетів за будь-якої нагоди. Пишні троянди, веселі ромашки, елегантні півники підіймають настрій не тільки тим, кому призначаються, а й дарувальнику. Вишукані та привабливі квіти ви зможете замовити на сайті Buket-express.ua. Тут виконують всі забаганки, які тільки може придумати клієнт.

Ошатні гвоздики та інше

Сьогодні все більшу цікавість клієнти проявляють до гвоздик. І справді, ці ошатні квіти - прекрасні. Їх старовинна назва Dianthus, що у перекладі з грецької означає «квітка Зевса». Теперішню назву гвоздики перші почали вживати німці за пряний аромат, що так нагадує суцвіття гвоздичного дерева. Вони обожнювали цю квітку і вважали символом чистоти і вірності.

На сайті ви зможете замовити гвоздичні букети будь-якого кольору, а також картатий букет з квітів різного кольору. Є й більш цікава пропозиція – квіткова композиція з додаванням гвоздик «Родзинка».
Також ви можете самі проявити фантазію і замовити будь-який букет чи композицію з гвоздик та додаванням інших квітів. З цих квітів можна викласти композицію з додаванням стиглих фруктів або сплести оригінальну фігурку.

Якщо гвоздики не на часі, можна обрати будь-які квіти. У продажу завжди свіжі:

• Троянди;
• Тюльпани;
• Гербери;
• Альстромерії;
• та інші.

Якщо вам більш до вподоби квіткові композиції з різних квітів, також замовляйте. За смаком флориста або індивідуальними побажаннями вам складуть найвишуканіші і найчарівніші поєднання різних сортів троянд, гладіолусів, хризантем, фрезії, еустоми.
Також у продажу традиційні квіткові букети, які зазвичай приносять на день народження, весілля, поминки, ювілеї. Але ви можете замовити будь-які квіти з асортименту з нагоди просто зробити приємне подрузі, дружині, мамі.

Додаткові послуги

Сайті Buket-express.ua надає послуги клієнтам з будь-якими забаганками. З дарування квітів ви можете зробити цілу виставу, замовивши вручення букету:

• через вікно,
• під привабливу мелодію саксофону,
• яскраве шоу мімів,
• з виконанням романтичної серенади під балконом.

Та й самі квіти тут прикрашають різними цікавинками: золотими написами на трояндових пелюстках, живими метеликами. Разом із квітами ви зможете замовити екзотичні фрукти, солодкий сюрприз у вигляді смачних цукерок або цілого торту. А ще гарно поєднуються з квітковими букетами та композиціями великі й малі м’які іграшки.

Ціни на всі послуги прийнятні. Навіть клієнти із скромними статками знайдуть, що купити на сайті. А якщо ви підпишетесь на розсилку, то зможете вчасно зловити знижки на вподобаний товар.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: букети
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Квіткові букети та композиції на сайті Buket-express.ua *
03 жовтень, 2018, 13:24