На Волині відкрили новий стадіон. ФОТО

На Волині відкрили новий стадіон. ФОТО
У селі Маяки, що в Луцькому районі, відкрили новий стадіон.

Тривалий час місцевий стадіон "стояв руїною", а місцевий люд пас на ньому худобу, - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Участь в його відкритті взяв голова ОДА Борис Клімчук.

Подарунок мешканцям села зробила волинська будівельна фірма «Луцьксантехмонтаж №536», директором якої є Ігор Чорнуха. Підприємство ще 5 років тому заявило про наміри збудувати там нове і сучасне поле.

Справу розпочали в другій половині 2012 року – відновили газон, засіяли його спеціальним сортом стійкої трави. Цьогоріч завершили реконструкцію 2 роздягалень для футболістів, душових, суддівської та тренерської кімнат.

Для вболівальників побудували трибуни, зробили бігові доріжки. На відродження стадіону вкладено понад 1,6 мільйона гривень спонсорських коштів.

До кінця поточного року біля трав’яного газону планується додаткове будівництво футбольного поля з твердим покриттям для тренувань та інтенсивного використання восени та навесні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого Клімчук приперся сюди? Стадіон зроблено за спонсорські кошти а не за кошти ОДА. Це не його заслуга. Клоун..
Відповісти
Напевно приїхав бо запросили.І це добре що голова обласний такі заходи підтримує.Це повага до людей.Гарний стадіон.Усі б такі були.
Відповісти
Гарний стадіон зробили.От якби всі бізнесмени для своїх робили таке.Замісь того,щоб бухати молодь буде спортом займатися.А то на один стадіон по області відкривають 1000 барів,а потім дивуються рівню приступності серед молоді.Я за здорову націю!І Борис правильно зробив,що приїхав на відкриття.Труд людей треба поважати.
Відповісти
Стас правий.Барів розвелося як сарани.Відкривати треба спортмайданчики,стадіони та спортивні клуби.Тоді і молодь буде здорова.
Відповісти
Оце справді ти не "Волинь" а... клоун!:)
Відповісти
Молодці - Маяки! Яручик теж красава)
а от наш данкевич засранець повний! замість Жидичинської команди на чемпіонаті району грають старікі Вишкова, а молоді хлопці п'ють пиво і курять папіроси, а алєжику пох, головне що вишків робить результат!!! і стадіон зробив їм, а соє село закинув! на очі боїться попастися!!!
Відповісти
як приємно побачити на світлинах друзів!!!
Відповісти
Багато як дітлахів:)В усіх би селах такі стадіони будували.Бо спорт,це здоровя.Губернатору бачу самому навіть стадіон сподобався:)
Відповісти
а село-то стадіон втратило. табличка при вході говорить.що це приватна власність.а не власність громади маяків. шкода
Відповісти
до боратинського стадіону маякам ще рости і рости. в боратині поляна взагалі супер.але і тут може бути
Відповісти
Чорнуха і Яручик-молодці.Футбол на волині буде
Відповісти
Останні новини
На Волині відкрили новий стадіон. ФОТО
19 травень, 2013, 13:30