Брендування кепок і бейсболок*

Брендування кепок і бейсболок*
Кепки і бейсболки з логотипом і назвою бренду http://adv-sonata.com/souvenirs/pechat_na_kepkah_i_beysbolkah/ використовуються під час найрізноманітніших заходів - виставок, промо-акцій, фестивалів, політичних мітингів. З огляду на невисоку вартість виробів даного типу, кепки і бейсболки з логотипом можна вважати лідерами сегмента брендованих товарів.

Рекламне агентство «Соната» забезпечує найвищу якість друку на літніх головних уборах. У нас ви можете розмістити оптове замовлення на брендування кепок і бейсболок в кількості від 100 шт. за кращою для Києва ціною. Процес виробництва займає не більше тижня, а готова продукція доставляється в будь-яку точку України.

Різні варіанти нанесення малюнка

Зображення може переноситися на бейсболки за кількома технологіями:

1. Найбільш переконливий вигляд мають кепки з рельєфною вишивкою різнокольоровими нитками. Готовий виріб виглядає вишукано і статусно. Основний малюнок вишивається на передній частині убору, а на боковинах можуть бути підшиті фігурні шеврони, що також чимало прикрашають річ.

2. Шовкотрафарет - технологія перенесення зображення за допомогою трафаретного друку різнокольоровими фарбами. Картинка виглядає яскраво і барвисто, тримається без спотворення колірної гами тривалий час.

3. Термодрук - перенесення зображення, нанесеного на плівку, за допомогою високої температури.

Використання

Ефективність кепок в якості рекламних носіїв ні у кого не викликає сумнівів. Логотип і назва бренду на цьому практичному головному уборі знаходяться у всіх на виду, мимоволі привертають увагу. Брендовані бейсболки успішно використовуються в якості нагороди для переможців стимулюючих лотерей, елемента одягу співробітників компаній громадського харчування, технічного обслуговування. Кепки з назвою фірми носять касири великих супермаркетів, складські працівники, кур'єри, експедитори, водії. За допомогою багатого каталогу РА «Соната» ви завжди підберете підходящу модель головного убору під друк корпоративної символіки для вирішення будь-яких бізнес-задач.

Здешевити виготовлення оптової партії кепок з логотипом допоможе використання одноразових моделей з тонкого картону. Це кращий варіант для масових спортивних та суспільно-політичних заходів. Вартість паперової кепки - кілька копійок, що дозволяє виробляти і роздавати їх тисячами без особливого навантаження на бюджет.

Як замовити?

Вибирайте відповідну модель головного убору за допомогою каталогу РА «Соната», перешліть фотографію логотипу на нашу електронну пошту. Якщо готового рішення у вас немає, розробити помітну символіку форуму допоможуть наші дизайнери. Будь ласка звертайтесь!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.