Переваги гель-лаків OXXI (Оксі)*

Переваги гель-лаків OXXI (Оксі)*
Гелеве покриття для нігтів - вже не просто модний тренд, а класика красивого манікюру, потреба кожної жінки, яка цінує час, хоче мати бездоганний і модний манікюр. Сьогодні таке покриття можна нанести навіть вдома. Для цього достатньо купити гель-лак і лампу.

Затребуваність гелевого покриття мотивує виробників пропонувати цікаві новинки за колірною гамою, покращувати свої формули і балансувати ціни. Прикладом такої стратегії розвитку є американський бренд OXXI, відомий у всьому цивілізованому світі. Продукція марки представлена і в Україні на french.com.ua в усьому розмаїтті палітр і серій.

Особливості гель-лаків OXXI (Оксі)



Затребуваність продукції обумовлена такими особливостями і перевагами марки:

• Будь-який гель-лак OXXI (Оксі) відрізняється міцним покриттям, яке тримається на пластині не менше 3 тижнів. Глянсове яскраве покриття не сколюється при ударах і частому митті посуду, не втрачає свого первозданного лиску.

• Легко наноситься завдяки зручному пензлику, тому працювати з продуктом легко навіть новачкам. До нього не потрібно пристосовуватися - виходить з першого разу.

• Щільність покриття збалансована, тому продукт добре лягає, відразу зчіплюється з поверхнею нігтя, вирівнює пластину і довго тримається (з ним можна купатися в морі і не переживати за манікюр).

• Хороший склад, що включає корисні компоненти, які зміцнюють нігтьову пластину.

• Відсутність різкого запаху. Під час виконання манікюру можна відчути ледь вловимий приємний аромат. Це говорить про відсутність токсичних речовин, тому робити манікюр з OXXI можуть навіть алергіки.

• Широка кольорова палітра - є пастельні, насичені відтінки, лаки з глітер і голографією. Вибір по-істині великий.

• Ступінь пігментації дозволяє отримати стійкий насичений відтінок, нанісши засіб в максимум 2 шари.

• Цінова категорія - середня, що розширює аудиторію споживачів.

Всі достоїнства продукції роблять її вдалим рішенням для тих, хто навчається нігтьовому сервісу і проходить практику. Ці гель-лаки настільки прості у використанні, що можна без ризику робити манікюр подругам і, можливо, клієнткам.

Асортимент покриття бренду OXXI постійно розширюється і поповнюється новими колекціями. Однією з останніх є серія StarGel - модні насичені відтінки найяскравіших кольорів. Ознайомитися з палітрами всіх серій бренду можна на сайті https://french.com.ua/.

Особливості виконання манікюру з гель-лаками OXXI



Використовуючи продукцію бренду, за лічений час можна створити манікюр мрії як в салоні, так і вдома. Для кращого результату перший раз краще довіритися професіоналам нігтьового сервісу. Надалі, при наявності лампи, можна експериментувати з різними відтінками.

На відміну від продукції інших брендів, лаки OXXI настільки безпечні, що покривати ними нігтьову пластину можна відразу після гігієнічного манікюру. Важливо й те, що покриття добре комбінується з елементами декору.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.