Металопластикові двері: застосування та переваги*

Металопластикові двері: застосування та переваги*
Поступово вхідні двері ПВХ стають все популярнішими, оскільки ідеально поєднують в собі привабливу вартість, європейську якість, надійність, довговічність, елегантне дизайнерське оформлення. Такі двері ставлять на вході в офісні приміщення, перукарні, бари, клуби, бутіки, котеджі і приватні будинки. Профіль ПВХ наділений унікальними властивостями, він невибагливий в експлуатації, сучасний і практичний. Всі ці якості ідеально вписуються в сучасний ритм життя.

Сучасні технологічні можливості дозволяють виготовляти високоякісні профілі за доступними цінами. Асортимент дверей з пластикового профілю https://inokna.by/dveri-pvh.html величезний. Кожен виробник пропонує великий перелік продукції, що розрізняється за зовнішнім виглядом, кольором, конструкційним особливостям. Двері ПВХ ідеально підійдуть для будь-яких типів інтер'єрів.

Металопластикові двері – стильно і практично

Великий асортимент включає двері для будь-яких інтер'єрів і типів приміщень. Все визначається конкретним приміщенням, на вході в яке планується встановити виріб (офісні, комерційні, службові, виробничі та інші). Головною перевагою пластикових і металопластикових дверей є їх стійкість до кліматичних умов, включаючи перепади температурних режимів і захист від скупчень вологи. Ідеальний вибір для примхливого клімату нашої країни.

Основні переваги дверей ПВХ:

• Металопластикові дверні конструкції збережуть свої експлуатаційні якості і привабливий зовнішній вигляд навіть через багато років експлуатації, тому це раціональний вибір в розрізі вартості і якості.

• Підвищена надійність, тривалий термін служби, відсутність необхідності в регулярному обслуговуванні.

• Несприйнятливість до перепадів температури і високої вологості, адже металопластикові двері виготовляються з міцного матеріалу.

• Приємний візуальний образ. Сучасні виробничі технології дозволяють створювати двері ПВХ будь-якого розміру, з будь-якими особливостями конфігурації. Різноманітна колірна гамма допоможе підібрати оформлення під дизайн інтер'єру, або під фасад будівлі.

• Наявність додаткової прокладки забезпечує прекрасну звукоізоляцію і теплоізоляцію.

Окрім всього цього, екологічна чистота, нешкідливий і безпечний матеріал. Двері ПВХ можуть встановлюватися в будь-які приміщення і заклади, включаючи освітні та медичні.

Зверніть увагу, що для металопластикових дверей існує кілька типів порогів:

• Пороги з алюмінію. Найзручніше і практичне рішення, оскільки поріг закріплюється в підлогу.

• Пороги з пластикового профілю. Захищає від протягу з вулиці, але має і свої недоліки, оскільки кріпиться до дверної рами, будучи її продовженням.

Який поріг краще – залежить від призначення дверей.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: двері
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Металопластикові двері: застосування та переваги*
08 жовтень, 2018, 18:33