Електронна система оплати проїзду у Луцьку: види та ціни квитків

Електронна система оплати проїзду у Луцьку: види та ціни квитків
У Луцькраді повідомили, які планують впровадити види, основні вимоги та ціни електронних квитків у громадському транспорті міста.

Про це йдеться у проекті рішень виконкому Луцькради від 11 жовтня.

Відтак, у міському транспорті Луцька хочуть затвердити такі види електронних квитків:

- безтермінові багаторазові електронні квитки (персоніфіковані, неперсоніфіковані). Перед використанням у автобусах і тролейбусах такі електронні квитки необхідно поповнити. Такий вид електронних квитків в майбутньому набере функцій "Картки Лучанина".
- електронні квитки на дві поїздки, електронні квитки на три поїздки. Термін дії таких електронних квитків становить 48 годин від моменту продажу. Квитки розраховані для гостей міста, туристів, тобто осіб з не тривалим часом перебування у місті.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Розповіли, як працюватиме нова система оплати проїзду у Луцьку.

Зазначають, що видача та реалізація багаторазових персоніфікованих та неперсоніфікованих електронних квитків розпочнеться після затвердження видів електронних квитків Оператором електронних систем.

Нагадаємо, нову систему оплати у громадському транспорті Луцька планують запустити 11 листопада.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а чого на дві поїздки 15 грн. -коли проїзд в мраршрутці по 6 грн. ??? В тролейбусі 4 грн. невикористаний пропадає- дурня! Ото морроки людям на голови. вийшов проїхати в магазин і назад . І шукай де купити , як купити, куди , шо. зробив персадку( щось передумав) а як потім доїхати додому , знов купуй. А на скільки часу. купити на яку суму?. ОТО ЗАМорочок. і, то ще не все описане.Може шось втрясеться , але нашо то такі замороки. ГА ?
Відповісти
Просто хтось дасть відповідь.Як на ці "корита" можна встановлювати сучасні методи оплати проїзду,ну Як ???Де сервіс? Де він?Ходіння,не біг,запорука здоровя.Зробимо "маршрутки" банкрутами!!!
Відповісти
6+6=12 !!! Звідки 15 ?! Це що таке?!
Відповісти
а чого на дві поїздки -15 грн. якщо проїзд в маршрутці по 6 гр. (в тролейбусах 4 грн.)???
Відповісти
А де інформація,як придбати учнівський?Там має бути фото.Що,в останній день всім дітям надрукують?Чи перший місяць всі будуть їздити по повній вартості?
Відповісти
В цілому світі квиток дійсний, наприклад на 48 годин не з моменту продажу, а з моменту його валідації в терміналі
Відповісти
Чому 15????
Ви про мене забули!!!! 15грн, плюс комісія моя (10%) і виходить 16 грн 50 копійок
Відповісти
Проїзний на тролейбус якого х.... скасували? Таке враження, що станні копійки видерти не знають як. І тариф не прослідкуєш. І квитка не отримаєш. А зламається цяця- пересідай і плати знову, бо на роботі пох...й чого спізнився.... Прид...ки!
Відповісти
цікаво, а як будуть перевіряти кондуктори, якщо не дається ніякого талона, а якщо я розрахувалась не картою лучанина а своєю зарплатною картою і талон з того валідатора не вилазить, яке в мене підтвердження, що я оплатила проїзд? А пенсіонери в кого був проїзд по всій Україні безкоштовний у любому місті тепер що мають робити? Якщо приїзждають на базар у Луцьк з Ківерець або з Ковеля то він не проїде по свому пенсійному тепер, а має купляти карту туриста за 15 грн. Це дибілізм,немає слів на це все!!!
Відповісти
Для поповнення електронного квитка потрібно 15 грн.на дві поїздки !!! Чого -15 грн. якщо проїзд в маршрутці по 6 гр. (в тролейбусах 4 грн.)??? А що міська рада неможе зробити місяць в тестовому режимі проїзд наприклад хто хоче платить грошима, карткою і т.д. А взагалі люди проти!!!!!Це треба бути привязаним до цієї картки, забув непоповнив, згубив,забув і що ??????? Треба щоб можна було і ГРОШИМА розраховуватися !!!!! Хрень полнейшая !!!!!
Відповісти
Останні новини
Електронна система оплати проїзду у Луцьку: види та ціни квитків
11 жовтень, 2019, 14:00