Виробник масла «Тульчинка» купив сирзавод на Волині

Виробник масла «Тульчинка» купив сирзавод на Волині
Група компаній «Терра Фуд» завершила операцію з придбання ПАТ «Рожищенський сирзавод».

Операцію закрили 17 травня. Підприємство увійде до складу найбільшого бізнес-напрямку групи - «Інтер Фуд», одного з провідних виробників вершкового, вершково-рослинного масла і сиру в Україні, - пише Forbes.ua.

Новий власник планує відновити роботу заводу найближчими днями. 17 травня відбулося перша варіння сиру.

«Завод буде спеціалізуватися на випуску твердих сирів в асортименті. За нашими оцінками, вже в червні ми вийдемо на обсяг виробництва 350-400 тонн на місяць», - говорить генеральний директор «Інтер Фуд» Сергій Ковальчук.

Як повідомлялося раніше, корпорація «Терра Фуд» вела переговори про придбання двох молочних компаній - Рожищенського сирзаводу і Острозького молокозаводу. Обидва підприємства входили в об'єднання «Сири Волині» (ТМ «Росі»), що належить бізнесменові Ігорю Клищу та членам його сім'ї.

Як уточнили в компанії, пріоритетним для компанії «Терра Фуд» було придбання Рожищенського сирзаводу, оскільки ця угода дозволила розширити виробничі потужності та посилити позиції групи на ринку сиру. Переговори з придбання Острозького молокозаводу тривають.

Нагадаємо, Рожищенський завод зупинився в грудні 2012 року. Через це сотні людей опинилися без роботи, а в місті виникла проблема з каналізацією.

Довідка

Група компаній «ТЕРРА ФУД» - найбільший український вертикально інтегрований холдинг, що розвиває 6 бізнес-напрямків в 3 галузях (м'ясна, молочна, агро). Він володіє виробничими потужностями в Україні та Росії. Основним напрямком діяльності Групи є виробництво молочної продукції.

Група компаній «Терра Фуд» - четвертий за обсягом виробник молочної продукції в Україні (ТМ Premialle, «Тульчинка»). Основним власником вважається підприємець Станіслав Войтович.

З офіційного сайту холдингу

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Рожище, сир
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Виробник масла «Тульчинка» купив сирзавод на Волині
20 травень, 2013, 13:04