Як вибрати надійний автокран для роботи на будівництві?*

Як вибрати надійний автокран для роботи на будівництві?*
Уже протягом багатьох років автокрани являються незамінною технікою практично на кожному будівництві. Саме з їх допомогою вдається пересувати, завантажувати величезні вантажі, здійснювати монтаж без зайвих затрат сил та часу. У зв’язку з цим і попит на послуги таких вантажопідйомних машин постійно зростає. А відтак, наявність власного автокрана може створити хороші можливості для заробітку. Для цього достатньо придбати одну таку машину і здавати її в оренду на будівництво. Тим паче, що асортимент такої техніки на https://avtek.ua/c-avtokrany просто вражає.

На що звернути увагу, купуючи автокран?

1. Вантажопідйомність. Багатьом із нас здається, що всі автокрани здатні піднімати величезні вантажі зі значною вагою. Однак, це не зовсім так. Автокрани різняться між собою за вантажопідйомністю. Приміром, сьогодні можна знайти машини, вантажопідйомність яких складає від 4 до 160 тонн. Якщо ж говорити про оптимальний варіант для здійснення монтажних робіт та будівництва, то автокран з вантажопідйомністю від 10 до 25 тонн буде ідеальним.

2. Привід. Крім вантажопідйомності, всі автокрани поділяються ще й відповідно до приводів. Наприклад, вам доведеться обрати між кранами з одномоторними приводами та багатомоторними. Крім цього, автокрани можуть мати механічний, гідравлічний або електронний привід, які відрізняються будовою та витривалістю.

3. Маневреність. В цьому випадку доведеться враховувати умови, в яких буде працювати дана техніка. Якщо мова йде про масштабні будівництва, тоді краще придбати машину з великою вантажопідйомністю та довгою стрілою, яка вважається менш маневреною. У протилежному випадку підійде менш потужна машина з середнім показником вантажопідйомності та кращим рівнем маневреності.

4. Ціна. Зрозуміло, що купівля автокрана – задоволення не з дешевих. Однак, якщо ви вже вирішили здійснити таку покупку, то тут краще не економити. Дійсно надійний автокран від відомого виробника коштуватиме дорожче, але й служитиме довше.

Де придбати надійний автокран?

Насправді, продажем такої техніки в нашій країні займаються не так багато компаній. Однак, якщо ви хочете придбати справді надійний автокран, який служитиме роками і приноситиме дохід, то компанія «АВТЕК» – ідеальний варіант для співпраці. Чому? Річ у тому, що саме ця компанія являється офіційним дистриб’ютором та дилером багатьох відомих виробників і працює у сфері продажу транспорту, спецтехніки та запчастин більше 20 років. До того ж, компанія надає можливість користування гарантійним та післягарантійним обслуговуванням у власних сервісних центрах. Завдяки цьому ви зможете бути впевнені, що придбаний автокран буде вчасно відремонтований у випадку виникнення неполадок в процесі експлуатації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: автокран
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як вибрати надійний автокран для роботи на будівництві?*
15 жовтень, 2018, 23:17