Види форм для мила та що робити, коли форм немає*

Види форм для мила та що робити, коли форм немає*
Авторське мило, це не тільки особливий склад та неповторний аромат, а й оригінальна форма. Тож бо не обійтись без формочок чи чогось на кшталт цього.

Форми з силікону

Головні переваги таких форм: вони не токсичні, герметичні і термостійкі (витримують температуру від -60 до 220 градусів за Цельсієм). Виготовлені силіконові форми для мила із спеціального, харчового силікону – цим і пояснюється їх «хімічна нешкідливість».

Саме з силіконових форм краще починати новачкам, лише освоювали "чисте" захоплення миловарінням.

Форми із пластику та компаунду

Це прозорі форми, виготовлені у вигляді найнеймовірніших штучок, тварин, казкових персонажів. Русалки, машинки, квітки ... Незаперечні «плюси» таких форм в тому, що мило з них легко витягується, не кришиться і не розтріскується. Крім того, такі форми зручні в експлуатації і зовсім недорогі за ціною в city-soap.com.ua.
Форма з пластика ідеально підійде, якщо плануєте створити мильну "Ялинку". Однак, мило, залите в таку форму, завжди буде плоским з одного боку. Тож, якщо хочете об'ємні мильні шедеври, то ... 3D-форми з компаунда.

Цей інноваційний матеріал дуже схожий за своїми властивостями на силікон. Тільки мильні форми з компаунда – об'ємні і складаються з двох частин, в які заливається мильна маса і форма, немов черепашка, зачиняються – до повного застигання мила. Витягувати мило з таких форм – дуже легко. Крім того, чарівні ведмедики Тедді та інші кумедні персонажі були б не такими чарівними, не будь вони «виліплені в повному обсязі».

Єдиний недолік виробів, зроблених за допомогою 3D-форм - мити руки або купатися з таким милом просто шкода! Настільки гарні й незвичайні ці мильні вироби!

Якщо немає мильних форм

Як форма для мила – можна використовувати практично все, що є під рукою:

• Дитячі формочки для піску.
• Пластикові харчові контейнери.
• Металеві фігурні формочки для печива.
• Форми для льоду.
• Пластикові форми з-під коробок з шоколадними цукерками.
• Фольга.
• Силіконовий пластилін (з цих матеріалів можна зробити абсолютно будь-які, самі незвичайні форми, які тільки підкаже ваша фантазія!).

Оригінальні мильні форми власного виготовлення припадуть дуже до речі.

Крім звичайних і не зовсім звичайних формочок для створення мильних шедеврів, варто відзначити і оригінальні «фішки», які у великому асортименті пропонують виробники товарів для миловарів.

Фігурні відбитки. Зазвичай, це об'ємні написи, які викладаються на дно мильною форми, в які потім заливається розплавлена мильна основа. Завдяки такому відбитку, миловар може залишити на милі свій «автограф», або зробити будь-яку пам'ятний напис.
Текстуровані листи. Це спеціальні щільні рельєфні листи силікону, якими можна вистилати дно мильною форми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: мило
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Види форм для мила та що робити, коли форм немає*
15 жовтень, 2017, 23:36