Як обрати надійну відеокамеру для установки в домашніх умовах?*

Як обрати надійну відеокамеру для установки в домашніх умовах?*
Ні для кого не секрет, що безпека являється однією з базових потреб кожної людини. Лише почуваючись в повній безпеці ми можемо повноцінно працювати, відпочивати та насолоджуватися життям. Однак, досягнути такої мети не так вже й просто, особливо, в сучасних умовах. А все тому, що навколо нас постійно знаходяться люди, які так і прагнуть порушити наші особисті кордони та ввірватися в наш простір, завдавши при цьому непоправної шкоди. І щоб убезпечити себе, своїх рідних і від подібних посягань, доводиться дбати про підвищення рівня безпеки нашого простору. А зробити це можна за допомогою сучасних відеокамер Dahua, значний асортимент яких представлено на сайті https://dahua-technology.com.ua/videokamery/.

Чому варто встановити відеокамери в себе вдома?



1. Безпека. Зрозуміло, що самі пристрої відеоспостереження не здатні затримати злочинців. Однак, завдяки відеокамерам ви маєте можливість слідкувати за тими, хто відвідує ваш дім, хто намагається завдати шкоди майну і вчасно реагувати на подібні дії. Ну а якщо хтось і проникне на вашу територію незаконно, відеозапис буде доказом цьому.

2. Психологічний комфорт. Коли ви знаєте про те, що житло охороняється за допомогою відеокамер, рівень тривожності за ваше життя, життя ваших рідних автоматично знижується.

3. Попередження злочинів. Якщо розмістити камери на видному місці, дрібні злодії побояться завдавати шкоди вашому майну та вам особисто. Єдине, для виконання цих функцій варто обрати лише перевірене обладнання, яке можна знайти в офіційного дистриб’ютора https://dahua-technology.com.ua/.

На що звернути увагу, обираючи відеокамеру для дому?



• Тип сигналу. Якщо раніше відеокамери транслювали лише зображення без звуку, то сьогодні передача даних здійснюється із залученням відео, звукових сигналів та з допомогою двосторонньої передачі даних.

• Розширення. Саме від цього показника напряму залежить якість та вигляд самого зображення, що передається. Якщо ви хочете отримати інформацію на хорошому рівні, тоді варто надати перевагу сучасним моделям з розширенням HD 720р та Full HD 1080р.

• Умови використання. Не всі відеокамери можна встановлювати на зовнішній стороні будівлі, і не всі в приміщеннях з підвищеною вологістю. Саме тому при виборі відеокамер варто уточнити цей нюанс.

• Надійність. Якщо ви хочете придбати максимально надійне обладнання, тоді варто надати перевагу моделям з антивандальним корпусом.

• Ціна. Ця характеристика залежить від багатьох показників, серед яких: модель камери, виробник, необхідність додаткових аксесуарів для підключення пристрою і т.д.

Ну, а якщо ви не впевнені в своїй компетентності у цьому питанні, тоді краще довіритися професіоналам. Приміром, офіційний дистриб’ютор виробника «Dahua» в Україні - магазин dahua-technology.com.ua пропонує скористатися консультацією спеціалістів по телефону. Крім цього, ви отримуєте ще й 100% гарантію на весь товар, придбавши його за кращою ціною. То чому б не скористатися такою пропозицією?

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: камера
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як обрати надійну відеокамеру для установки в домашніх умовах?*
15 жовтень, 2017, 23:21