Губернатора Волині та луцького депутата «викликали» на дебати

Губернатора Волині та луцького депутата «викликали» на дебати
Голову Волинської ОДА Бориса Клімчка та депутат Луцької міськради Андрія Осіпова запросили на дебати.

Таку пропозицію зініціював громадський інформаційно-аналітичний центр «ВолиньМедіа».

«Упродовж останнього року у Волинській області, та місті Луцьку зокрема, спостерігається значний інформаційний резонанс та певне збурення в суспільстві довкола заходів із реалізації медичної реформи. Це змушує констатувати факт: питання потребує більш детального роз’яснення й представлення думок усіх зацікавлених сторін щодо цієї теми.

Ми як представники громадянського суспільства переконані, що громаду міста Луцька й Волинської області потрібно детальніше ознайомити із завданнями, основними заходами, а також можливими ризиками від реалізації медичної реформи, яка дійсно необхідна Україні», - кажуть експерти центру.

Саме тому представники громадського інформаційно-аналітичного центру «ВолиньМедіа» вирішили розпочати серію онлайн-дебатів цією актуальною і доволі резонансною темою – медичною реформою.

Тож, експерти запропонували двом політикам, які найчастіше публічно висловлювалися в підтримку чи з критикою впровадження цієї реформи, зустрітися на он-лайн дебатах на тему «Медична реформа для Волині: можливості та ризики».

Тобто колектив «ВолиньМедіа» запросив подебатувати голову Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука та депутата Луцької міської ради Андрія Осіпова. Обом політикам була надіслана письмова пропозиція взяти участь у дебатах, з проханням повідомити про своє рішення до 27 травня.

Остаточна дата та детальна програма проведення онлайн-дебатів буде залежати від відповідей політиків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порівняли х.. з пальцем !!! Це смішно, ті Шелепнуті та Ненаходженні вже геть подуріли. Хто ж депутата міськ ради ставить на рівень губернатора???
Відповісти
А давайте ще нашого депутата сільради Гриця туди, хай ще він подискутує... Не рівень Клімчука Гриць, але от для Осіпова в самий раз.
Відповісти
Ото замахнулися!!! Питання потрібно обговорювати, конструктивно вирішувати наболіле, а не створювати конфлікти. Гарно кажуть у цивілізованих країнах: "Вам болить? давайте про це поговоримо!" Але ж не тут то було. Оце й хлопака Осіпов вже "махає кулаками" проти міського голови, тепер "пригає" до Голови ОДА, а що далі? Зруйнувати все, і псевдо експертів Шелепа і Находа у Президенти і прем"єри, а себе у крісло міського голови. Справжні захисники прав громади не кричать, не провокують конфліктів, не породжують складних і неспокійних ситуацій, яких і так вистачає, а проводять роз"яснювальну роботу, займають позицію консультанта (який допоможе тихо вийти із складної ситуації тому хто тути втрапив) і т.д. Ось тут "найвищий пілотаж" громадського діяча. Пане Осіпов, почитайте Сократа і Арістотеля - там мистецтво управління. А у Вас, шановний пане Осіпов, виходить - "Omnia mea mecum porto" і пхаєте його скрізь...
Відповісти
Калібр не той! Осіпов ще мальок порівняно з БП!
Відповісти
Смішно, - вагова категорія різна, двобою не вийде. Та й борода не піде, пришле Курилюка, або Ващенюка, або Башкаленка.
А як піар для Осіпова - може бути.
Відповісти
Осипов! Ты кто вообще такой - давай до свидания!!!
Відповісти
Не смішіть мої капці. Осіпов - звичайний горлопан. Його ціль - дорватись до корита, використовуючи дешеві рекламні викрики на сесіях та в ЗМІ, такий собі Бондар Другий. Насправді за цією ширмою нічого немає - пустота душі.
Відповісти
Губер недалеко від нього втік.
Відповісти
А давайте Осіпова і Гузя! Ну будь-ласочка, з мене попкорн.
Відповісти
клоуни і в африці клоуни найшли авторитета оську - рейдера, брехуна якого обєднана опозиція вишвернула як собаку з партії і фракції батьківщина !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Шановні! При всіх мінусах жителі Львівської області виглядають в питаннях теперішнього моменту краще за Волинь.Подумайте.
Відповісти
Останні новини
Google закрив черговий сервіс
21 травень, 2013, 18:33
Губернатора Волині та луцького депутата «викликали» на дебати
21 травень, 2013, 18:24