4G-покриття від Київстар: чому варто перейти на інтернет четвертого покоління*

4G-покриття від Київстар: чому варто перейти на інтернет четвертого покоління*
Швидкісний 4G-інтернет працює практично по всій території України. Величезна кількість людей отримала можливість в один клік на своєму мобільному пристрої запускати відео в HD-якості, обмінюватися фотографіями в месенджерах і соцмережах, вести активний серфінг в інтернеті. А все тому, що швидкість в мережах четвертого покоління може доходити до 100 Мбіт/сек.

Доступ до 4G пропонують всі топові оператори мобільного зв'язку України. Але більшість клієнтів сьогодні віддають перевагу послугам компанії Київстар. У чому причина такої популярності провайдера, розповість наша стаття.

Широта покриття

Приймаючи рішення про підключення інтернету, люди, в першу чергу, оцінюють покриття 4G. У Київстар одна з найбільш розгалужених мереж базових станцій, що постійно розширюється. З актуальною картою можна ознайомитися на офіційному сайті компанії. Туди ж відразу потрапляють ті населені пункти, де запускаються нові точки.

Підключившись до мобільного інтернету від Київстар, можна очікувати:

• стабільний інтернет у всіх обласних центрах і їхніх передмістях;

• хороший рівень зв'язку на головних магістралях країни;

• якісний інтернет по всьому узбережжю Чорного та Азовського морів, а також на всіх популярних курортах українських Карпат.

На сьогодні покриття 4G у Київстар стало навіть ширшим, ніж 3G. Саме це і приваблює багатьох користувачів користуватися послугами даного оператора.

Стабільна швидкість

Наступний параметр, за яким клієнти оцінюють мобільного оператора – якість з'єднання та передачі даних. Теоретично в мережах 4G можна отримати швидкість до 1 Гбіт/сек. Однак на практиці цей показник коливається в межах 50-100 Мбіт/сек.

Експерти Київстар поділилися інформацією про те, що завдяки інноваційним технічним рішенням і сучасним технологіям їм вдалося значно підвищити ємність мереж четвертого покоління. Сьогодні практично повністю виключається ситуація, коли в місцях масового скупчення людей просідає швидкість з'єднання. Так, інтернет трохи сповільнюється, але все ще лишається досить швидким для відправки фото і відео через месенджери.

При стандартному сценарії використання 4G від Київстар можна:

• грати в складні онлайн-ігри;

• переглядати фільми в онлайн-кінотеатрах;

• завантажувати за лічені хвилини файли в кілька ГБ;

• дивитися відео навіть в 4К.

Фахівці відзначають, що в русі швидкість з'єднання буде знижуватися. Однак її все одно достатньо для стандартних потреб користувача.

Вигідні тарифи

Не можна оминути і тарифну політику компанії. Незважаючи на те, що ринок мобільного зв'язку обмежений лише кількома гравцями, між ними існує серйозна конкуренція. Компанії прагнуть переманити на свій бік якомога більше клієнтів, і головний інструмент у цій боротьбі – вигідна абонплата.

Київстар пропонує тарифні плани з 4G, що включають:

• пакетний і безлімітний трафік;

• перелік сервісів, користуватися якими можна без тарифікації;

• пакети безкоштовних голосових дзвінків на номери інших операторів.

Уважно вивчайте тарифні плани, і ви обов'язково знайдете для себе найбільш оптимальний. Вдалого переходу на 4G від лідера мережевого ринку України!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Київстар
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
4G-покриття від Київстар: чому варто перейти на інтернет четвертого покоління*
24 жовтень, 2018, 14:25