Луцьким атовцям хочуть виділити більше грошей на психологічну реабілітацію та оплату «комуналки»

Луцьким атовцям хочуть виділити більше грошей на психологічну реабілітацію та оплату «комуналки»
У Луцьку планують внести зміни до програми підтримки учасників бойових дій, бійців-добровольців та членів сімей загиблих.

Про це йшлося у понеділок, 28 жовтня, під час засідання комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Директор департаменту соцполітики Вікторія Майборода розповіла, що надійшли численні звернення від ГО «Надія» та учасників АТО щодо внесення змін до програми. Зокрема, 325 тисяч гривень «знімуть» з передбачених на надання матеріальної допомоги коштів та спрямують на відпочинок і проведення психологічної реабілітації воїнів.

Окрім того, планують збільшити на 400 тисяч гривень адресну допомогу на оплату житлово-комунальних послуг. У 2020 році на реалізацію програми підтримки атовців також пропонують збільшити суму – із 700 тисяч до 1,2 мільйона гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну все, понеслося... В нас в країні лише АТОвці і інших людей не існує! Де за кордоном таке є?! Багато країн воює або посилають своїх людей у збройні конфлікти але ніде такого і таких привілей, такої істерії немає по відношенню до тих людей! Давйте тепер вся країна на пільги працювати буде? Просто жах...!!!
Відповісти
Українцю
Є привілеї, пільги і в інших країнах. Істерію розводите ви, посилюючи інформаційні вкиди з боку агресора. Учасники бойових дій забезпечили і забезпечують нам усім мирне небо.
Окрім того, кошти перерозподілені з іншої статті витрат на учасників АТО/ООС, а не виділені додатково.
Відповісти
Останні новини
Луцьким атовцям хочуть виділити більше грошей на психологічну реабілітацію та оплату «комуналки»
28 жовтень, 2019, 10:29