Волинські правоохоронці викрили підпільну нарколабораторію

Волинські правоохоронці викрили підпільну нарколабораторію
Волинські правоохоронці викрили підпільну лабораторію з виготовлення амфетаміну у Києві.

Так, 24 жовтня у столиці затримали трьох громадян, причетних до наркозлочинів, - інформує пресслужба прокуратури Волинської області.

Під час санкціонованих обшуків у помешканні 36-річного киянина поліцейські виявили підпільну лабораторію з виготовлення амфетаміну.
У зловмисників вилучили обладнання, призначене для виготовлення психотропу, хімічні речовини та прекурсори, достатні для виготовлення його в кількості 10 кілограмів, та понад 100 грамів готового амфетаміну.

Усім трьом затриманим повідомили про підозру у вчиненні незаконного виготовлення, зберігання, перевезення та пересилання з метою збуту, а також незаконного збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах (кримінальні правопорушення, передбачені ч.ч. 2,3 ст. 307 КК України).

Двом підозрюваним Луцький міськрайонний суд обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою, третьому – запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Нині у справі призначили всі необхідні експертизи, триває досудове розслідування.

До слова, що за вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.