Посуд в інтернет-магазині Sweet Home*

Посуд в інтернет-магазині Sweet Home*
У елітних ресторанах, барах, нічних клубах відповідально ставляться до сервірування столу вишуканим професійним посудом. Скляні келихи, чарки, тарілки, виделки та ложки, ножі тощо мають бути особливої яскравості та витонченості. Якщо ви володар закладу, де їжу подають у професійному посуді, вам варто зайти в інтернет-магазин посуду Sweet Home.

Великий вибір

На сайті магазину ви зможете вибрати будь-який посуд професійного рівня високої якості. В асортименті:

• скляні ємкості різного призначення;
• фарфор та кераміка;
• кухонне приладдя;
• столові набори;
• додаткові аксесуари.

Увесь посуд повністю відповідає всім вимогам, які пред’являються до столових приборів професійного гатунку:

Надійний та міцний. Тарілки, келихи, фужери, чарки не розбиваються при падінні зі столу, не тріскаються від ударів об поверхню столу. Вони легко переносять миття вручну або у посудомийній машині. На їх поверхні дуже зрідка з’являються сколи або подряпини.

Зручний у використанні. Посуд має особливу конфігурацію, завдяки чого його швидше мити, менше часу витрачається на санітарну обробку. Та й місця професійний посуд займає майже вполовину менше, ніж звичайний побутовий посуд.

Вишукано виглядає. Обстановка у ресторані чи барі сприймається більш урочистою, коли стіл відвідувачів сервірований у особливому вишуканому стилі. Від цього вміння у значній мірі залежить престиж закладу.

Послуги для приватних клієнтів

Приватні клієнти Sweet Home нечасто купують повні набори посуду для приймання гостей вдома. Але магазин має для них спеціальну пропозицію – брати посудні набори в найом. Ця послуга є слушною, коли господарі організовують вдома свята із великою кількістю гостей.

Так, професійний посуд передається у тимчасове користування для проведення:

• приватних урочистих прийомів;
• весільних вечірок;
• пишного святкування ювілеїв тощо.

Та й адміністрація офісу може взяти посуд в найом. Наприклад, щоб пригостити гостей презентації. Або влаштувати фуршет після показу мод. Замовити посуд у тимчасове користування у магазині Sweet Home зможуть всі жителі Києва та столичної області. Для цього достатньо залишити на сайті відповідну заявку. Влаштуйте собі і своїм гостям справжнє вишукане свято!

Працівники магазину дуже зацікавлені у збільшенні клієнтів. Тому завжди йде на зустріч потенційним покупцям. Якщо ви сумніваєтесь і ніяк не можете вибрати найкращий посуд для покупки або найому, менеджер надасть слушні поради або допоможе вибрати найкращий варіант.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: посуд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.