Лучани відвідали одну із найбільших автовиставок Європи. ФОТО. ВІДЕО*

 Лучани відвідали одну із найбільших автовиставок Європи. ФОТО. ВІДЕО*
Луцька компанія WEST AUTO HUB побувала на найбільшій автомобільній виставці Польщі та одній із найбільших у Європі – Warsaw Motor Show 2019. Поїздку на захід влаштувала Волинська торгово-промислова палата.

Виставка відбувається щорічно, але лучанам-автолюбителям пощастило потрапити на ювілейний – п’ятий сезон Warsaw Motor Show. Захід тривав впродовж трьох днів – з 25 до 27 жовтня у Варшаві.

На майданчику було більш ніж 100 000 м2 експозиційних павільйонів Ptak Warsaw Expo, де поціновувачам потужного і красивого транспорту пропонували не тільки насичену пізнавальну, але й розважальну програму. У WEST AUTO HUB кажуть, що ця «автомобільна виставка» – не лише презентує автотехніку. Окрім презентацій тисячі авто від провідних виробників світу, там можна було поспілкуватися з представниками і подивитися на продукцію компаній, які безпосередньо пов’язані з автобізнесом: від виробників фарб, олив і запчастин, до тюніг-ательє і навіть автомобільних дилерів.

Керівниця відділу маркетингу WEST AUTO HUB Іванна Костюк зізнається, що працівники компанії часто їздять на різноманітні автомобільні виставки, але їм не завжди вдавалося зібратися такою великою компанією. Цього разу від WEST AUTO HUB поїхало аж 12 представників.

«Особисто мені – дуже сподобалося. Я думала, що це буде звичайна виставка нових авто, а виявилося – не зовсім. Було багато шоу, багато цікавих презентацій від навколоавтомобільних компаній. Дякуємо Волинській торгово-промисловій палаті, що організували цю поїздку для нас! До слова, ми з колегами підготували відео, щоб всі могли побачити те, що бачили ми», – ділиться враженнями Іванна Костюк.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.