Крадіжка папуг із Луцького зоопарку: водіїв просять долучитися до пошуків злодюг

Крадіжка папуг із Луцького зоопарку: водіїв просять долучитися до пошуків злодюг
Водіїв просять переглянути записи відеореєстраторів, аби знайти пару зеленокрилих ара, котрих вкрали із Луцького зоопарку.

Про це йдеться на сторінці звіринцю у Facebook.

На територію КП «Луцький зоопарк» проникли злодії. О 06.40 охоронець, здійснюючи черговий обхід, зателефонував до директорки підприємства Людмили Денисенко і повідомив, що пошкоджені двері вольєру, де проживали зеленокрилі ара. О 07.00 керівник уже була на місці, а разом із нею – і правоохоронці, яких повідомили про злочин. Наразі тривають слідчі дії, переглядаються записи камер спостереження.

У зоопарку вважають, що зловмисники мали автомобіль. Тож просять усі служби таксі та громадян, які з певних причин між 03:00 та 07:00 проїжджали на вулиці Глушець, а в авто мають відеореєстратори, допомогти. Зокрема, переглянути чи не зафіксувала техніка як із території парку, з боку під'їздів до звіринцю, виїжджає транспортний засіб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що вважає охорона центрального парку та зокрема охоронник Луцького зоопарку. Все ви знаєте, що були злодії, навіть те, що були на автомашині. А де був ваш охоронник. Його обов"язки полягають якраз в тому, щоби не сидіти та цілу ніч грітися від холоду, а чітко дотримуватись обов"язків: постійно перебувати на території, пильно стежити за всіма переміщеннями підозрілих людей та авто у нічну годину поблизу зоопарку, записувати номери автомашин, що заїхали та можливо зупинились на території парку при цьому підтримувати зв"язок з іншими охоронниками центрального парку (їх там 5 чоловік), що вони всі міцно спали. Якщо спали то бардак у вас там. Треба поміняти всю охорону, повний провал в роботі.
Відповісти
Дійсно так можуть і тигра викрасти, а охоронник буде спати, а потім буде казати, що він через кожних 10 чи 15 хвилин обходи території зоопарку здійснював і нічого не бачив.
Відповісти