У Луцьку модернізували 12 котелень

У Луцьку модернізували 12 котелень
У Луцьку повністю модернізували 12 котелень.

Це стало можливо за співпраці Луцької міської ради та Європейського банку реконструкцій і розвитку, - про це написав в.о. міського голови Григорій Недопад на сторінці у Facebook.

Зауважує, три оновлені котельні запустили в роботу минулоріч і ще дев’ять починають працювати у нинішньому опалювальному сезоні.

Наразі у місті все готово для своєчасної та успішної подачі теплоносія. Заступник мера додає, місто має дуже потужне обладнання, котли італійського виробника, які значно збільшують коефіцієнт корисної дії котелень, дозволяючи економити на опаленні, налагоджують ефективну та безпечну подачу тепла.

Крім цього, зазначає, робота котелень автоматизована, не потребує ручного регулювання і відповідає найвищим європейським стандартам якості. Всі нові котельні енергоефективні, забезпечують опалення газом, екологічно безпечні та надійні.

"Для Луцька реалізація настільки масштабного проекту спільно з ЄБРР – це однозначно плюс. Сьогодні оглянули роботу чотирьох модернізованих котелень, які забезпечать обігрів дитячих садочків, шкіл, житлових будинків та ряду інших об’єктів Луцька", - підрезюмував Григорій Недопад.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.