Луцькі базарники погрожують працівникам мерії, – Поліщук

Луцькі базарники погрожують працівникам мерії, – Поліщук
Радник міського голови Луцька Ігор Поліщук стверджує, що працівники Центрального ринку погрожують працівникам мерії, які представляють її в суді стосовно питання розірвання договору з облспоживспілкою.

Про це йшлося у середу, 30 жовтня, під час сесії Луцькради.

Депутатка Алла Надточій наголосила, що під стінами мерії знову мітингують працівники ринку і попросила пояснити людям ситуацію, що склалася.

Натомість в.о. мера Луцька Григорій Пустовіт стверджує, що минулого разу підприємці прийшли під стіни Луцькради з вимогою, аби не створювати жодних робочих груп.

«Ми пішли їм на зустріч, відмінили створення. Що не так?», - обурився він.

Депутат Павло Данильчук каже, що насправді йдеться про зустріч із підприємцями, а не про робочу групу.

«Після тієї зустрічі, яка в нас відбулася в стінах мерії, почався судовий процес. Працівники ринку погрожують працівникам міської ради, які відстоюють позицію мерії стосовно облспоживсіплки. І сьогодні вони кажуть, що не створили робочу групу? Як можна вести перемовини з людьми, які відстоюють позицію облспоживспілки», - сказав Ігор Поліщук. За його словами, Рівненський апеляційний суд поки заборонив вчиняти розподіл і відчуження земельної ділянки під ринком, тому з працівниками ринку поки немає сенсу вести перемовини.

До того ж, як відзначає Ігор Поліщук, під час перевірки більшість продавців втекли, адже облспоживсіплка покриває їхню незаконну діяльність.

«Облспоживспілка якісно «опрацьовувала» людей, намагалася маніпулювати думкою людей, щоб вони ходили і під суди, і під стіни міської ради», - вважає депутат Микола Федік.

Заступник мера Костятнтин Петрочук заявив, що у мерії завжди готові зустрітися з підприємцями та сісти за стіл переговорів. і додав, що сьогоднішній протест – «піар-акція, щоб створити картинку, бо на сесії є працівники ЗМІ».

Своєю чергою, Ігор Поліщук запросив підприємців у ЦНАП у понеділок, 4 листопада, об 11:00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.