Падалко розповіла, як безкоштовно перейняти досвід у крутих та відомих українців. ВІДЕО

Падалко розповіла, як безкоштовно перейняти досвід у крутих та відомих українців. ВІДЕО
Завдяки проєкту Громадянського Руху «СВІДОМІ» під назвою «Школа свідомого громадянина», який існує в Луцьку вже 2 роки, чимало лучан познайомилися із відомими успішними людьми та отримали порцію корисної і мотиваційної інформації.

Детальніше про ініціативу розповіла співкоординаторка проєкту Громадянського Руху «СВІДОМІ» Галина Падалко, - пише ІА Конкурент.

Цей проєкт – це відкриті лекції та публічні інтерв’ю відомих успішних та свідомих людей, під час яких можна почути багато різних крутих думок, порад і життєвих кредо, поставити запитання цим спікерам.

Проєкту вже майже 2 роки. І за цей час у нас було багато успішних спікерів. Таких як генеральна директорка Microsoft Україна Надія Васильєва, телеведучий Андрій Куликов, директорка фонду Олени Пінчук Ольга Руднєва, генеральний директор «Модерн-Експо» Петро Пилипюк та багато інших дуже потужних людей. Вони безкоштовно ділиться своїми факапами і перемогами, аби у присутніх вийшло ще крутіше ніж у них.

«Прокачай свою свідомість, свої скіли та свій світогляд. Отримай порцію натхнення та гоу змінювати світ!», – закликала співкоординаторка проєкту.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це круті і відомі?
Відповісти
Галюню ! А роз'яснино но людям, що означає прикметник КРУТИЙ ! В словнику української мови Б. Грінченка - скільки шукав, не знайшов ! А мо тебе десь в Кембріджі такого навчили ? Бо глаголиш ти в етері, як та Проня Прокоповна !
Відповісти
Останні новини
Падалко розповіла, як безкоштовно перейняти досвід у крутих та відомих українців. ВІДЕО
04 листопад, 2019, 21:15