Як електронна пошта може полегшити ваше життя?*

Як електронна пошта може полегшити ваше життя?*
Багато хто з нас пам’ятає ті часи, коли для передачі інформації використовувалися паперові листи, а відповіді на них доводилося чекати тижнями. Однак, у еру сучасних технологій, коли нас оточує маса «розумної техніки», було б дивно писати на папері, йти на пошту, аби відправити лист, оплачувати послуги і тривалий час чекати на відповідь. Сьогодні все набагато простіше – для відправки листів достатньо створити електронну пошту і насолоджуватися її перевагами.

Про які саме переваги йде мова

1. Відсутність обмежень у просторі та часі. Тепер не потрібно чекати, поки відкриється поштове відділення, аби відправити листа. Користуватися електронною поштою можна у будь-який час та у будь-якому місці, головне – наявність інтернет-з’єднання.

2. Функціональність. Завдяки електронній пошті з’явилася можливість відправляти не лише текстові документи, а й фотографії, таблиці, файли з баз даних, розмовні та музичні повідомлення. До того ж, відправку електронного листа можна здійснювати одночасно кільком адресатам, що дуже зручно для великих компаній.

3. Простота управління. Користуватися такою електронною поштою, як Online.ua, зможе кожен бажаючий, незалежно від віку. До того ж, всі листи, отримані на вашу електронну адресу, проходять фільтрацію через анти-спам та поділяються на групи. Таким чином знайти необхідне повідомлення стає в рази простіше.

4. Мінімальна вартість. Якщо говорити про послуги самої електронної пошти, то вони абсолютно безкоштовні. Єдине, що ви сплачуєте, - це кошти за підключення до Інтернету, яким ви користуєтеся не лише задля пошти.

Як зареєструватися в електронній пошті

Насправді, з вирішенням цього питання не виникатиме ніяких проблем. Достатньо зайти на сайт Online.ua, ввести логін, пароль та підтвердити реєстрацію за номером телефону. Після цього електронна пошта стане доступною і для вас. До того ж, якщо говорити про сервіс Online.ua, то саме тут на вас чекає:

• Значний об’єм пам’яті (15Гб відразу після проходження реєстрації).
• Високий рівень безпеки. Вся інформація знаходиться під високим рівнем захисту завдяки використанню спеціальних протоколів.
• Висока швидкість роботи. Uptime даного сервісу знаходиться на рівні 99%. Таким чином, ви можете миттєво отримувати та відправляти повідомлення.
• Додаткові можливості. Мова йде про бонус для власників бізнесу, а саме – пошту на вашому доменному імені.

Якщо ж ви ще й досі сумніваєтеся у доцільності користування електронною поштою, то зараз саме час спробувати на собі усі можливості такого сервісу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже зручна пошта для бізнесу, рекомендую!
Відповісти