Чому варто придбати квартиру за містом?*

Чому варто придбати квартиру за містом?*
Багато хто з нас пам’ятає ті часи, коли столиця вважалася містом величезних можливостей. Саме тут практично кожен мріяв придбати квартиру і на повну силу реалізовувати власний потенціал. Однак, з часом тенденції змінюються, і сьогодні все більше людей надають перевагу купівлі квартир за містом. До того ж, сучасні новобудови Бучі від забудовника «Linevich Group» дозволяють насолоджуватися життям серед парків та лісопаркових зон. При цьому віддаленість від столиці становить всього 25 кілометрів.

Чому варто купити квартиру в Бучі?

1. Надійність. Перевагою сучасних новобудов являється застосування новітніх технологій ще на етапі їх будівництва. Завдяки цьому ви отримуєте квартиру з сучасною системою опалення, новими комунікаційними елементами, хорошим рівнем звукоізоляції. До того ж, такі будинки більш економічні у плані витрат на опалення, оскільки віддають менше тепла, ніж колишні панельні будинки, «сталінки» чи «хрущовки».

2. Високий рівень безпеки. «Linevich Group» приділяє особливу увагу безпеці усіх житлових комплексів. Саме тому тут детально продумана охоронна система, що включає відеонагляд по всій території та онлайн-трансляцію з дитячих майданчиків. Крім цього, на території житлового комплексу знаходяться безпечні пішохідні зони.

3. Хороша транспортна розв’язка. Незважаючи на те, що відстань до столиці становить 25 км, доїхати туди можна за лічені хвилини. А все завдяки тому, що Бучу з Києвом з’єднує капітально відремонтована дорога. До того ж, у місто постійно їздять рейсові маршрутні автобуси.

4. Розвинена інфраструктура. Якщо ви обираєте квартиру за містом, важливо особливу увагу приділити інфраструктурі. Наприклад, ЖК «Гранд Бурже» має власний торгово-розважальний центр. Крім цього, жителі даного житлового комплексу мають доступ до дитячого центру, садочку, фітнес-центру, кінотеатру, супермаркету та до багатьох інших не менш потрібних закладів.

5. Можливість вибору. Купуючи квартиру в новому будинку ви маєте можливість обрати найбільш ідеальне планування для вас - від 25 до 130 м2. До того ж, не виключена можливість стати власником житла з панорамними вікнами чи неймовірними терасами.

Ну і головним плюсом являється можливість спостерігати за кожним етапом будівництва. Щомісяця на сайті забудовника з’являється конкретний план дій, направлених на удосконалення житлового комплексу і території навколо нього. Крім цього, ви маєте доступ до відео будівництва та можете на власні очі оцінити сам процес.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.