З чим носити зимове взуття, щоб виглядати стильною?*

З чим носити зимове взуття, щоб виглядати стильною?*
Скільки б не було взуття у нашому гардеробі, але кожна жінка мріє про ще одну пару нових і теплих черевичок. Чому? Тому що жінкам важливо мати вибір в процесі створення образів. Сьогодні нам може знадобитися взуття на підборах, яке вдало поєднається з діловим костюмом чи вишуканою сукнею, завтра – спортивне, в якому можна буде вийти на прогулянку в парк. До того ж, асортимент зимового взуття в магазині Caruso SHOES настільки вражаючий, що гріх відмовити собі в покупці ще однієї стильної парочки.

Яким буває зимове взуття?

Насправді, асортимент зимового жіночого взуття сьогодні настільки великий, що визначитися з ідеальним варіантом просто неможливо. Сюди відносяться: чоботи, черевички, вінклпікери (чобітки з придовгуватим носком), адрески (балонові чоботи), уггі, тімберленди, снікерси, ботфорти, ковбойські чоботи, ботильйони та ще багато інших видів. При цьому вони виготовляються з різних матеріалів, мають різні кольори, форми та узори.

Як вдало поєднувати різні види зимового взуття з одягом?

Для того, аби визначатися з стильними зимовими образами, візьмемо за основу загальні характеристики зимового взуття:

• Тип підошви. Черевички, чоботи на низькій підошві являються універсальним варіантом. Їх можна носити під усе, крім зі спідниць і суконь нижче коліна, брідж та капрів. У свою чергу, взуття на танкетці підійде для повсякденних образів. Його можна одягати до джинсів, спідниць, суконь різних фасонів та краще не взувати до кюлотів. Ну а чобітки на підборах уже на протязі багатьох років являються ідеальним доповненням до ділових костюмів, брюків, суконь та інших більш вишуканих образів.

• Колір. Асортимент кольорів, насправді, просто вражає. Однак, вибір повинен залежати від того, куди буде вдягатися взуття. Приміром, для роботи варто надати перевагу класиці чорного, білого кольорів. Ну а якщо ви прагнете знайти щось більш оригінальне, то в сезоні осінь-зима 2109-2020 найбільш актуальні чоботи, черевички рудого, жовтого, карамельного, темно-зеленого, волошкового та коричневого кольорів. А прихильниці екстравагантних образів можуть придбати зимове взуття з стразами, паєтками, блискучим напиленням, бахромою, або ж взуття неонових відтінків. Головне – доповнити образ правильним аксесуаром.

• Матеріал. В моді як завжди залишаються натуральні матеріали – шкіра та замша. Особливою популярністю користуються лакові моделі, взуття з хутряним відворотом.

• Ну а якщо ви й досі не визначилися, яке взуття найкраще обрати для цієї зими, тоді консультанти магазину Caruso SHOES допоможуть підібрати бажаний асортимент відповідно до ваших уподобань і відправлять взуття в найкоротший термін.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.