Ідеї для бізнесу без вкладень*

Ідеї для бізнесу без вкладень*
Йоганн Гете свого часу сказав фразу, актуальну в усі часи, вона звучить приблизно так: «Чого не розумієш, тим не володієш». Люди, які прагнуть розпочати свій бізнес, часто стикаються з проблемою, давно описаною німецьким письменником. Вони не бачать можливостей, які знаходяться прямо перед ними. Наприклад, багато хто не знає і недооцінює сервіс під назвою Ebay. Користуючись цією торговою платфомою, можна створити прибутковий бізнес без грошових вкладень і стресу. Почати заробляти гроші зможуть люди з мінімальними уявленнями про менеджмент і продажі.

Спочатку торгова площадка була створена в Америці, проте поступово почали з'являтися регіональні версії цього ресурсу в різних країнах світу. Сьогодні ви можете користуватися Ebay, який організований в Європейських державах. Це допоможе отримувати покупки швидко і не переплачувати за доставку.

Як створити бізнес: дві прості ідеї

Європа - найближчий для України ринок товарів, який завжди відкритий для нас. Саме тут зібрані всі новинки зі світу техніки і моди. Ви можете купувати за вигідною ціною таку популярну електроніку як iPhone і iPad, а потім перепродувати її в Україні.
Ще одна ідея для бізнесу, який можна починати вдома без вкладення грошей, - дропшиппінг. Цей метод означає, що ви будете рекламувати різні товари з Ebay на вітчизняних електронних майданчиках - на сайтах з безкоштовними оголошеннями, в інтернет-магазинах, соціальних мережах і т. д. Коли у вас з'явиться покупець, ви оформите замовлення потрібного йому товару на Ebay. При цьому адреса одержувача посилки потрібно вказати не свій, а вашого клієнта. Так замовник отримає обраний ним товар, а вам дістануться комісійні за рекламу і організацію зв'язку покупця з початковим продавцем. Цей бізнес є безпрограшним і не вимагає від вас грошових вкладень - закуповувати продукцію за власні кошти вам не доведеться, а якщо щось піде не так, ви нічого не втратите.

Як користуватися Ebay

«Ібей» - це торгова площадка, на якій можна знайти як хайпові, так і дуже рідкісні старовинні речі. Продажі ведуться в двох формах: по статичній ціні і у вигляді аукціону. Користувачі майданчика - торговці і покупці з усього світу. Сайт адаптований під різні мови, а також має зручний інтерфейс.

Загальний алгоритм оформлення покупки на Ebay:

1. Зареєструйте на майданчику свій аккаунт, ввівши тільки реальні і актуальні дані про себе.
2. «Прив'яжіть» свою банківську карту до PayPal і не забудьте дозволити оплату онлайн-покупок.
3. Починайте здійснювати замовлення і визначитеся з тим, як будуть доставлятися товари в вашу країну.

Про особливості транспортування товарів слід розповісти докладніше. Справа в тому, що безліч продавців на «Ібей» відмовляються відправляти посилки в Росію, Україну і більшість інших країн СНД. На допомогу вітчизняним замовникам приходять логістичні організації. Ці компанії викуповують замовлення українців, відвозять їх на свої склади в конкретній країні, готують до перетину кордону і доставляють за вказаною адресою в Україні. Якщо вам потрібна недорога доставка товарів з Європи в Україну, зверніться в сервіс Best-Express. Ця організація готова обслужити малобюджетні замовлення і надати такі додаткові послуги як спілкування з продавцем іноземною мовою, перевірка якості товару на місці, програму лояльності для постійних клієнтів.

Коротко про логістичні компанії

Ви не повірите, але першою людиною, яка застосувала логістику в реальному житті, був Олександр Великий. Цю історичну фігуру називали могутнім логістом, тому що він відмінно розробляв плани своїх військових походів, прораховував дії ворогів і перемагав в більшій частині битв. Завдяки цьому, межі його володінь були розширені до східно-азіатських земель.

Сьогодні логістичні компанії - це перевізники товарів з однієї точки в іншу. Вони можуть працювати тільки в межах своєї країни або здійснювати міжнародні транспортування. Скористатися послугами цих організацій слід з кількох причин:

1. Не потрібно ламати голову над підготовкою митних документів.
2. Досвідчений перевізник краще продумає оптимальний і недорогий маршрут доставки.
3. Оплачувати послуги компанії можна після того, як вантаж буде доставлений за вказаною адресою в цілісності.

При виборі логістичної компанії керуйтеся не тільки вартістю послуг. Переконайтеся в наявності позитивних відгуків її клієнтів. Уточніть також, які типи вантажів вона готова доставити. Деякі компанії не працюють, наприклад, з коштовностями, продуктами харчування або рослинами. А в Північній Америці є логістичні фірми, які перевозять виключно картоплю і більше нічого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: бізнес, Ebay
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.