Необхідні товари господарського та побутового призначення *

Необхідні товари господарського та побутового призначення *
На веселу вечірку на природі або в офісі, для домашньої роботи та в інших ситуаціях виникає потреба у товарах побутового або господарського призначення. Не варто купувати їх в магазинах, що займаються перекупкою та запрошують завищену платню за свої товари. Краще купувати їх безпосередньо у виробника – виробничої компанії Інпак.

Трохи про виробника та його товари

Виробнича компанія Інпак почала свою діяльність ще у 1998 році з малих потужностей. Первинне виробництво спеціалізувалося на виготовленні одноразового посуду. Висока якість продукції стала запорукою зростання популярності марки.

За 20 з гаком років Інпак перетворилась на найбільшого в Україні постачальника найрізноманітніших товарів побутового та господарського призначення. Компанія виробляє та реалізує продукцію:

• різноманітну пластикову тару для зберігання їжі;
• одноразовий посуд;
• пластикові аксесуари, шпажки та трубочки для прикрашання тортів і напоїв;
• пакети для сміття та пакування товарів;
• пластикову пакувальну тару;
• серветки та рушники;
• продукція для випікання тощо.

Всього виробництвом випускається більше 2000 різноманітних товарів. Працівники компанії вважають за необхідне вдосконалювати свій асортимент. Тому постійно розробляються нові товари, які могли б максимально задовільнити попит.

Вся продукція найвищої якості, відповідає всім стандартам та має сертифікати найкращого гатунку. Під час її експлуатації ви самі зможете впевнитись, наскільки заявлені характеристики відповідають споживчому рівню.

Переваги продукції Інпак

Якщо виникає потреба у придбанні товарів побутового або господарського призначення, звертайтесь до Інпак. Вся продукція цієї виробничої компанії має привабливі переваги перед такою ж продукцією в інших торговельних пунктах:

• Реалізується безпосередньо від виробника.
• Має високі стандарти якості, які затверджуються державними сертифікатами.
• За своєю різноманітністю задовольняє будь-які потреби широкого кола покупців.
• Відповідає невисоким оплатним запитам.

Все, що вам необхідно для господарювання на кухні або для проведення вечірки, для задоволення будь-яких інших потреб, ви зможете придбати за невеликою ціною. А для постійних покупців розглядаються привабливі знижки. Крім того, ви можете купувати товари за акціями і економити ще більше.

Компанія приймає оптові замовлення від всіх фізичних та юридичних осіб, які розташовані в Україні. Розглядається доставка кур’єром різними транспортними службами.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Інпак
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Необхідні товари господарського та побутового призначення *
05 листопад, 2018, 08:48