Ігор Палиця: «Я не даю коментарів для «ВолиньPost». АУДІО

Ігор Палиця: «Я не даю коментарів для «ВолиньPost». АУДІО
Народний депутат Ігор Палиця відмовився спілкуватися з журналістом, припустивши, що той представляє інтернет-видання ВолиньPost.

Парламентський кореспондент Сергій Шаповал вкотре намагався поспілкуватися з луцьким мажоритарником Ігорем Палицею. Журналіст хотів дізнатися з перших уст про ситуацію, що склалася в ФК «Волинь» та його ймовірним продажем.

Натомість Палиця навідріз відмовився спілкуватися і поспішно втік. Розмову передаємо дослівно:

Сергій Шаповал: «Ігоре Петровичу, можна коментар про футбольний клуб «Волинь» для Волині, для волинських ЗМІ?»

Ігор Палиця: «Яких ЗМІ? ВолиньPost?»

Сергій Шаповал: «Так, для ВолиньPost»

Ігор Палиця: «Ні, я не даю коментар для ВолиньPost».




Як розповів Сергій Шаповал, це вже не вперше Ігор Палиця уникає спілкування з журналістами. Досі він уникав розмови не так прямо: ніколи не відмовлявся, а завжди обіцяв «поспілкуватися пізніше». Та згодом знаходив інші невідкладні справи.

Одного разу Палиця навіть призначив волинським кореспондентам, які працюють у Верховній Раді, інтерв’ю у луцькій приймальні депутата:

«Ігор Петрович 18 квітня кілька разів пообіцяв виділити час для спілкування, та все ж його не знайшов. Тоді він сказав, щоб ми прийшли до нього в приймальню, що на вулиці Винниченка у Луцьку», - пригадує парламентський кореспондент Наталка Пахайчук.

«Я уточнила: а в який день і час можна до нього завітати? На це Палиця відповів: «Приходьте - я буду» і зник за дверима сесійної зали», - додає журналіст.

«Так виглядає, що як мінімум депутат забув, як максимум – проігнорував, оскільки я двічі за той тиждень приходила в приймальню і жодного разу не застала депутата на місці. При цьому це було у той період, коли в народних депутатів передбачена робота в округах», - розповідає парламентський кореспондент Наталка Пахайчук.

Від редакції ВолиньPost:

Редакція здивована такою реакцією Ігоря Палиці.

Маємо все ж сподівання, що упереджене ставлення депутата до журналістів – наслідок звичайної людської емоційності чи поганого настрою, який може бути у кожного з нас.

Хоча, на жаль, мусимо підтвердити слова Сергія Шаповала: у Луцьку Ігор Палиця не раз уникав спілкування з представниками медіа. Винятком ставали хіба спілкування, ініційовані самим Ігорем Петровичем, на які ВолиньPost ні разу не запрошували.

Ми переконані: відповідальний і сумлінний народний депутат не має права уникати спілкування з усіма журналістами. Саме вони доносять інформацію про діяльність депутата до мешканців його кругу.

Тому журналісти й надалі вимагатимуть від Ігоря Палиці уваги, коментарів, пояснень і добросовісності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Палиця, ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 40
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В переводе на "общепонятный" это звучит: "ложил я на вас..."
Відповісти
на "вас" то на кого?
Відповісти
Просто Игорь выпил вечером лишнего вот у него голова с утра болела. Ничего личного.
Відповісти
Та він МУДАК, ви що тільки це зрозуміли. Підстілка Коломойського. Клуб майже поховав. Які уроди за нього голосували. Перед виборами пропіарився, порозводив народ і свалив...
Відповісти
Я голосував.
Відповісти
Ти - "красавєц" )
Відповісти
А що для "Волинських новин" чи "ВІПу" дав би коментар?
якась дивна логіка у Палиці: цим дам, тим не дам.

Якщо вже пішов у депутати - значить мусиш спілкувати з усіма!
Відповісти
Ну, должен всем давать.
Відповісти
Ви, журналісти, надто високої про себе думки.
Відповісти
"Високої думки" - це типу захотіли аж з самими народним депутатом поспілкуватися! ахах!
Відповісти
А навіщо такому заангажованому виданню як ви давити якісь коментарі? Спочатку ви його мочите по повній програмі, а потім ображаєтесь , що він не хоче давати вам коментарі

Я його не захищаю, але в даній ситуації немає чого ображатись.
Відповісти
Ні, надто часто ви розкидаєтеся словами: "мусить", "зобов'язані", "повинні". Прямо таки три VIP-касти – мажори, політики та журналісти. Той бруд з вас не зупиняючись ллється, а вам все мало свободи слова.
Відповісти
Не знаю як до Палиці, но Ваше тонке почуття гумору мені дуже сподобалось))
Відповісти
Не ощутил всей полноты....))
Відповісти
А як ви ВолиньPost його лобизали і вздовж і в поперек... Отримали? Чи вам його пенензи так подобались?:) Ото получайте!!!:) Ну і разом і всі Лучани!!!:(
Відповісти
Не путайте Post c News)). Владелец Post от Игоря Петровича не получал, он от другого Игоря кормился.))))
Відповісти
да... всі лизали добряче перед виборами петровичу
Відповісти
Я так розумію тут не всі "в теме"...гумор та роззлючений цинізм різні речі))
Відповісти
Правильно, а ви думали, що за гроші будете його "мочити" перед виборами, а він вам дякую скаже? Катюзі по заслузі. Не люблю Палицю, але тут він на 100% правий.
Відповісти
его не надо мочить за деньги. тут и бесплатно не жалко.
Відповісти
Як можна намочити мокре гузно. І взагалі принципи у вас Таня як у дєвочєк основними засобами виробництва в яких є власне тіло: " не люблю, але долбуся..."
Відповісти
Нашому електорату треба трохи більше РОЗУМУ не допускати жидів в нардепи.
1000 грн за проданий голос не спасе від злиднів
Відповісти
Що б не сказав Палиця цьому подружжю Шаповалів-Пахайчуків, вони все одно його обгадили б, бо у них були такі наміри і завдання за які вони, відповідно і отримують гонорари. Відколи ті, хто метає лайно почали зватись журналістами?
Відповісти
А чого Шаповал представився журналістом Волиньпосту не будучи ним насправді? Наскільки це етично з його боку? А Наталка Пахайчук називає себе парламентським кореспондентом - а який ЗМІ її туди акредитував? Отож бо, починати треба з себе, а то самі забрехались, ще й винного знайшли.
Відповісти
Хочу дати пораду тій шавці, якій не дають спокою мої гонорари. Спробуй попрацювати кимось іншим, а не ходячим диктофоном, може й тобі почнуть платити. Хоча мабуть ця пропозиція для тебе занадто складна. Тому продовжуй далі строчити нікому нецікаві (статистика говорить за себе) пісульки, і заздрити більш успішним колегам.
Відповісти
Достойна відповідь маститого журналіста!!!! молодець Сергій, заслуговуєш поваги - яка культура написання посту!яка повага до людини! яка завищена самооцінка!!!нема слів!!!! і чого то всі дивуються чого ж то Палиця не хоче давати коментарі Шаповалу!!!!? З людьми треба вміти розмовляти, а не обзивати))) і не корчити з себе гуру журналістики)))
Відповісти
Усе просто, шефу не приємно, що за його мільйони, вкладені у підкуп виборців Луцька, якась там медія приходить у бізнес-клуб (ВР) і починає діставати. Ну не хоче він купувати Волинь Пост, і усе... А так усе ніби вже скупив... З ВНУ зробив СНУ, містечко будуватиме за нафтодоллари, навіть годинник сонячний подарував лучанам... чого ви ще хочете? Кровосісі луцькі... Не дають спокійно на канарах полежати, усе чогось копають... може й на нари спровадять, - дістали...
Відповісти
Хто знає, скажіть, а яке видання представляє Наталка Пахайчук у ВР і куди шине чи мовить Шаповал? Дуже цікаво.
Відповісти
Ніс відірали))) Журналістика, як футбол. Є люди, які грають у вищій лізі, а є колеги, які не можуть з цим змиритися)))
Відповісти
ДУЖЕ ПОКАЗОВА СИТУАЦІЯ...ГАНЬБА!
Відповісти
Ігор Палиця один з небагатьох хто виконує свої обіцнки!Скільки він зробив добра для міста та лучан!?А стосовно коментарів для журналістів - можливо причина у самих "медіа"!Ігор Палиця толковий депутат - дбае не лише за себе!
Відповісти
ФК Волинь його обіцянка
Відповісти
З однієї фрази: "Ні, я не даю коментарів для ВолиньPost" так багато змістовного, глибокого матеріалу...Гарний інформаційний привід
Відповісти
Моя кака люча
Відповісти
Зате Єремеєв вам скрізь і завжди дає
Відповісти
Колись один відомий чолов'яга з іронією сказав "я так люблю розмахувати руками, бо це ж політика"...І справді, було і буде: людям нецікаві позитивні новини.
Відповісти
Пане Віталій. Приберіть "не" з останнього речення і буде більше правди у Ваших словах.
Відповісти
у ВП є журналісти? Судячи з "новин", не кажучи вже про якісь розслідування, немає і близько! В них навіть коректора нема.
Відповісти
Останні новини
Ігор Палиця: «Я не даю коментарів для «ВолиньPost». АУДІО
23 травень, 2013, 14:39