Пиза вийшов з «Фронту Змін»

Пиза вийшов з «Фронту Змін»
Голова Волинської обласної організації партії «Фронт Змін» Олександр Пиза (на фото) написав заяву про вихід з партії.

Заяву він оприлюднив увечері четверга у соціальній мережі Facebook.

При цьому Пиза так прокоментував свою заяву:

«На мою думку, політична партія Фронт Змін виконала свою місію та вичерпала весь свій потенціал. У зв’язку з цим вважаю за доцільне написати заяву про вихід з партії».

«Велике дякую Арсенію Яценюку та всім колегам - членам партії за велику і серйозну політичну школу», - додав Пиза.

Окрім того, він написав: «Прошу вибачення, якщо не справдив чиїсь сподівання. Ні про що не шкодую, нікого не звинувачую, ні на кого не ображаюсь, нікому не заздрю».

Зауважимо, останнім часом активізувався процес підготовки до злиття політичних партій ВО «Батьківщина» та «Фронт Змін», які йшли на вибори однією партією. За деякою інфомарцією, злиття відбуватиметься шляхом фактичної ліквідації «Фронту Змін» та вступу їх членів до «Батьківщини».

Нагадаємо, Олександр Пиза очолює волинський осередок «Фронту Змін» з вересня 2011 року. До цього очолював луцьку міську партійну організацію. Пиза обраний депутатом Луцької міської ради першим номером у списку «Фронту Змін».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Пиза
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кролікі ето не только ценний мех, но і......
Відповісти
Сцикун
Відповісти
Молодец! Бо у разі злиття партій працювати разом із Пустовітом, це заплямувати та дискредувати себе повністью. Пиза людина чесна та порядна тому знайде як себе реалізувати.
Відповісти
Підтримую!
Відповісти
він взагалі на ферму до катерини та литвина пішов.вони його і породили того мартинюка.чергове валинське чудо поліської економіки.
Відповісти
У разі злиття, який поважаючий себе фронтовик піде під керівництво пустодзвона та пустомелі пустовіта? Хіба що якщо зовсім сам себе зневажаєш.
Відповісти
Молодець! Поступив чесно. Показав власну волю та гідність. Не захотів йти по головах та трупах до влади.
Відповісти
... по головах та трупах... це мався на увазі приклад головожопа Пустовіта?
Відповісти
Цей Пиза супроти Пустовіта - нуль ще й маленький.
Відповісти
праститутка!
Відповісти
сьогодні, о 13:30 Олександр Пиза проведе прес-конференцію у ВолиньМедіа де пояснить мотиви свого рішення
http://volynmedia.com/articles/568/
Відповісти
насправді причина не стільки у Пустовіті. Причина у тому, що заступником Пустовіта буде Гузь. А Пиза нікому виявився не потрібен. Крім того, Петро Кравчук - невдаха виборів 2012 року, також не полишає намірів зробити Пустовіта весільним генералом. Пиза відчув, що у цій компашці його зливають і він нікому не потрібний
Відповісти
Пустогузі плодяться черенкованням
Відповісти
Помилок багато. В орфографії - теж.
Відповісти
Використання дефісу замість тире вважається помилкою. Дефіс в складно-складених словах (веб-дизайнер, інтернет-магазин) та при перенесенні слів.
Намагаючись бути розумним ‒ спочатку стань ним.
Відповісти
Просто кінчилось бабло, тому перспектив не має. а подейкують що він повернувся на Пан Курчак, а Сеня би йому цього не подарував би. Гузь і Шиба можуть з низького старту, їхати до Яценюка... А Міщук повинен вже відкривати шампанське. Добре що я раніше зіскочив з цього бронепоїзда. Взагалі Пиза О.З. справляє враження розумної людини, напевне дійсно Фзмін для нього втратив будь-які перспективи, а в Батьківщині його зїдять. Успіху вам О.З. Краще б ми були б ніж Пустовіт
Відповісти
У пустовіта хронічний синдром влади. а влада йому потрібна виключно для збагачення. гроші для нього як кисень. заради отого кисню він не зупиниться ні перед чим і не перед ким.
Відповісти
согласен на все 100%. Имея немалые сбережения, достаточные для приобретения квартиры, Гриша Пустовит вынуждает свою семью жить в общаге. Желает показать всем какой он кристально честный аскет. Дочка ютится с мамой в одной комнате пока папочка играет в большую политику. Скряга.
Відповісти
Поважаю цього чоловіка! І не уявляю його спільну роботу з цими ди-ми колегами з "Батьківщини".
Відповісти
а раніше він не бачив.перспектив нема бо карєри нема.бабла нема відповідно..ух який завжди правильний банкірик ..
Відповісти
Гузя нам не треба, ми недопустимо його у керівництво, зрадникам там не місце!
Відповісти
тяніть дальше дудкі совкові..та як вийде і не підчиститьт вас буде знов криза партєйна.совкі бл..та діти континіума..
Відповісти
Процес активного розкладання "опозиції"
Відповісти
На найвідоміших біржах світу паніка та обвал акцій спричинених цією сенсаційною звісткою. Світ у тривозі чекає розвитку подій.Барак Обама призупинив заплановану відпустку. Північнокорейські війська приведені у стан тривоги а експерти пов"язують з заявою Пизи можливий ядерний конфлікт.
Відповісти
написавши заяву він сказав:"В пизу той фронт змін!"
Відповісти
Ще не довго опозиції осталось. Доживає свої останні дні. Правильний підхід розвалити все з середини. Посіяти ворожнечу і розкол в рядах опозиційних лохів. В ваших горе-опозиційних рядах кроти сидять і політичні повії починаючи з того ж самого Сєні-Кролика. А ви дурні і дальше думайте, що ви СИЛЬНА ЖОПО-зиція))
Відповісти
думаю, що просто у пизи не було нормальної структури, яку б він міг представляти під час об"єднання, а в в інших вона така-сяка є, от тому під час голосування на конференції його б просто з"їли, він це пиза розуміє, що і в опозиції є боротьба за владу, яку він програє
Відповісти
200 процентів іде в групу бондарука на зарплату 500$ в місяц
Відповісти

Головний «фронтовик» Житомирщини вийшов з партії «Фронт Змін» http://ruporzt.com.ua/citati/46461-golovniy-frontovik-zhitomirschini-viyshov-z-partyi-front-zmn.html
Відповісти
Останні новини
Пиза вийшов з «Фронту Змін»
24 травень, 2013, 07:25